Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Vuković: Nedostojanstvena tirada Bečića

Umjesto nove greške u koju srlja, dobronamjerno mu sugerišem da pozove na odgovornost najbliže saradnike koji su gurnuli Demokrate u zagrljaj DF-a, gradili njegov kult ličnosti, u konačnom ga koštali funkcije

Nedostojanstvena tirada predsjednika Skupštine Crne Gore Alekse Bečića, ocijenio je na Twiteru gradonačelnik Podgorice, Ivan Vuković.

“Umjesto nove greške u koju srlja, dobronamjerno mu sugerišem da pozove na odgovornost najbliže saradnike koji su gurnuli Demokrate u zagrljaj DF-a, gradili njegov kult ličnosti, u konačnom ga koštali funkcije. To bi bilo državnički”, napisao je Vuković komentarišući govor Bečića na današnjoj sjednici parlamenta na kojoj se razmatra inicijativa za njegovu smjenu.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Bot
07.02.2022-15:09 15:09

Ovaj kradonačelnik je sluga Bemaxa i novog Volvoxa, najvećih zlotvora Crne Gore. Zašto se bavi palamuđenjem kada je njegov posao da daje pare organizovanoj grupi uglednih bizmismena.

Nikola
08.02.2022-05:46 05:46
Reply to  Bot

Bot-skot!

Cicvara
08.02.2022-11:20 11:20
Reply to  Bot

Pjevaj ti sad sta oces sloboda govora sam sebe udaras u ringu -Od Becicevog tuznig govora isto ka da je na sahrani govorijo od tuge da svi zaplacu koliko mu je zao one fotelje -Nikad vise necete izgubit vlast zato sto vise nikad necete vladat -Bravo Vukovicu sve si mu rekao kako je cinijo!