Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Vuković: Nacional-šovinistička kampanja beogradskih medija zaobilazi Abazovića, čime li je zadužio vlasti u Srbiji?

Nakon što je Skupština usvojila Rezoluciju o Srebrenici, srpski mediji žestoko su ''udarili'' na premijera Zdravka Krivokapića i šefa parlamenta Aleksu Bečića

Nacional-šovinistička kampanja beogradskih medija protiv političkih lidera u Crnoj Gori zaobilazi jednog od njih, napisao je na Twitter-u gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković, aludirajući na potpredsjednika Vlade Dritana Abazovića.

“Čime li je zadužio vlasti u Srbiji, zaboga?”, napisao je Vuković.

Nakon što je Skupština usvojila Rezoluciju o Srebrenici, srpski mediji žestoko su “udarili” na premijera Zdravka Krivokapića i šefa parlamenta Aleksu Bečića.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Ha20
21.06.2021-00:00 00:00

Postovani gospodine Vukovic vi postavljate jedno pitanje na koje vjerovatno imate i odgovor ali je dobro da cujete i misljenje gradjana. Mislim da i djeca u vrticima Crne Gore znaju da je Efendija Dritan najveci izdajnik svoga roda koji se je preselio pod rep Aleksandru Vucicu i uziva u toplini doma svoga za jedno vrlo kratko vrijeme. To je razlog sto ga mediji u sbtstanu stite ali kada vise ne budu imali od njega koristi onda ce ga lako pustiti niz vodu posto izdajice ne voli niko. Hvala na paznji.