Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Vuković: Kada čitav svijet na sve načine pokušava da dođe do vakcine Vlada odbija donaciju, neko će odgovarati jednog dana

Oni koji su donijeli tu odluku, poručio je Vuković, odgovaraće jednog dana

U situaciji kada čitav svijet, na sve moguće načine, pokušava da dode do vakcina protiv Covida, dok svakodnevno u Crnoj Gori umire ne manje od pet ljudi, Vlada odbija donaciju od 10,000 vakcina, pri čemu je rezervisano ukupno 50,000 komada, prokomentarisao je gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković. Oni koji su donijeli tu odluku, poručio je Vuković, odgovaraće jednog dana.

“10,000 vakcina znači 5,000 (50,000 znači 25,000) vakcinisanih/revakcinisanih ljudi, a među njima, i drugima (imajući u vidu mogućnost dalje transmisije virusa) ko zna koliko spašenih života.
Oni koji su donijeli ovakvu odluku će odgovarati za svoje postupke jednog dana. Ja vam garantujem”, objavio je Vuković na Facebook-u.

Podsjetimo, prošlo je šest dana od kada je na inicijativu predsjednika Crne Gore Mila ĐukanovićaPetros Stathis ponudio Crnoj Gori donaciju od 10.000 vakcina za borbu protiv covid-19, a iz Vlade danima stižu kontradiktorne izjave o Stathisovoj ponudi.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve