Četvrtak, 18 Aprila, 2024
Rubrika:

Vuković: Gradićemo Zapadnu obilaznicu, saobraćajnu vezu između Zmaj Jovinog i Bulevara Save Kovačevića i Bulevar Vojislavljevića

Podsjetivši na brojne realizovane projekte u prethodnom periodu, nosilac liste i aktuelni gradonačelnik, dr Ivan Vuković, istakao je da je gradska uprava za četiri godine postigla rezultate za ponos

Pokret Svi za naš GRAD na čelu sa dr Ivanom Vukovićem, predstavio je samo neke od najznačajnijih projekata koji će činiti okosnicu razvoja Podgorice u naredne četiri godine.

Podsjetivši na brojne realizovane projekte u prethodnom periodu, nosilac liste i aktuelni gradonačelnik, dr Ivan Vuković, istakao je da je gradska uprava za četiri godine postigla rezultate za ponos.

„Zahvaljujući rezultatima koji su iza nas, danas, sa mnogo više samopouzdanja, gledamo u budućnost, zato sam siguran da su najbolje godine tek pred nama“, rekao je on.

Podgorica je danas prepoznata po savremenoj infrastrukturi. Realizacija kapitalnih projekata i dalje će biti visoko na listi naših prioriteta.

„Gradićemo Zapadnu obilaznicu, čime ćemo na kvalitetan način zaokružiti priču o saobraćajnom prstenu oko Podgorice, gradiće se i saobraćajna veza između Zmaj Jovinog bulevara i Bulevara Save Kovačevića, kao i dugo očekivani Bulevar Vojislavljevića“, zaključio je Vuković.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve