Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Vuković: Demokrate opravdavaju napad na mene, NVO ćute

Hvala im, rekao je Vuković

Gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković oglasio se na Tviteru povodom komentara pojedinih partija o napadu na njega koji se desio u Zeti.

“Nakon tri dana, krivične prijave i odluke Tužilaštva da, usljed opasnosti da ponovi krivično djelo, odredi pritvor čovjeku koji me je, prijeteći mi smrću, napao u Zeti, partija predsjednika Skupštine opravdava njegov čin, a predstavnici medjunarodne zajednice i NVO ćute.

Hvala im”, napisao je Vuković na Tviteru.

Podsjećamo, Podgoričanin Momčilo Kukuličić koji se sumnjiči za napad na gradonačelnika Podgorice Ivana Vukovića u selu Balabani prije nekoliko dana, uhapšen je prekjuče po nalogu dežurnog državnog tužioca u ODT Podgorica, gdje mu je nakon saslušanja određeno zadržavanje od 72 sata. To je za Pobjedu saopštio portparol Osnovnog državnog tužilaštva u Podgorici Vukas Radonjić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
cpc
14.09.2021-10:48 10:48

Postobsni Gradonacelnice Podogorice, reagovanje predstavnika prosrpske medjunarodne zajednice i prosrpskih vladinih organizacija (pvo), nije iznenadjujuce, jer vec decenijama u kontinuitetu su u sluzbi srpske tiranijske, osvajacke politike, koja ima tradiciju evo najmanje 800 godina, a olicena je u spomeniku zupanu Stevanu Nemanji, srednjevjekovnom krvotocivom pretku danasnjeg tiranina Srbije Aleksandra III. A Moma Divljeg morala je vlast, olicena u bezobzirnom ponasanju Demokrata i njihovog vodje, pripravnika za Tiranina CG, zatvoriti jer mu se spremalo bar 120 njih, pojedinacno zeljnih da Divlji oproba svoje divljastvo na njima. Procjena je Pripravnika za Tiranina CG da je Momu Divljem zasad najsigurnije u zatvoru. Gospodine… Pročitaj više »