Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Vukićević sa ambasadorom Rusije: Odluka o sankcijama ne predstavlja stav glasača koalicije Za budućnost Crne Gore

Poslanica Vukićević je u svoje ime izrazila žaljenje što je Crna Gora među rijetkim zemljama, kandidatkinjama za Evropsku Uniju, koje su se pridružile sankcijama prema Rusiji, jer je Rusija važan ekonomski partner Crne Gore, pa takva odluka ide samo na štetu crnogorske ekonomije

Potpredsjednica Demokratske narodne partije, i šefica crnogorske delegacije u Parlamentarnoj Skupštini Savjeta Evrope, Maja Vukićević, susrela se danas sa ambasadorom Ruske Federacije u Crnoj Gori Vladislavom Maslenjikovom.

Na sastanku je bilo riječi o aktuelnim političkim temama, kao i odnosima Crne Gore i Rusije. Obje strane složile su se da Rusija i Crna Gora treba da imaju najbolje moguće relacije, da je posebno važno jačati ekonomske i kulturne odnose dvije zemlje, jer je Rusija važan partner za Crnu Goru.

Poslanica Vukićević je u svoje ime izrazila žaljenje što je Crna Gora među rijetkim zemljama, kandidatkinjama za Evropsku Uniju, koje su se pridružile sankcijama prema Rusiji, jer je Rusija važan ekonomski partner Crne Gore, pa takva odluka ide samo na štetu crnogorske ekonomije.

“A i sama odluka da se produže sankcije Rusiji svakako ne predstavlja odraz očekivanja glasača, koji su na izborima zaokružili koaliciju “Za budućnost Crne Gore”, koja je dobila najveću podršku među koalicijama koje danas čine vlast u Crnoj Gori”, dodala je ona.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
džudović
01.02.2021-18:35 18:35

Ko je sad ova državnica? Šta je povod za ovaj razgovor?

Lav
02.02.2021-09:43 09:43

Znate vi komite dobto, ova vam je zapečatila glasanjem Zakon o slobodi vjeroispovijesti.