Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Vukićević: Nadležne službe da utvrde okolnosti u vezi sa oštećenjem spomenika, sagledati mogućnosti za sanaciju

Kako ističe, tačno je da postoji Zapisnik o komunalnom nadzoru o stanju spomenika, sačinjen u maju ove godine, i danas je upoznat da je ta informacija proslijeđena društvu ''Komunalno i vodovod'', kao nadležnom za održavanje groblja

Povodom objava i saopštenja koja su bila prisutna u javnosti prethodnih dana, zahtijevaćemo od nadležnih službi da se još jednom precizno utvrde okolnosti u vezi sa oštećenjem spomenika, saopštio je danas predsjednik Opštine Žabljak Veselin Vukićević.

Kako ističe, tačno je da postoji Zapisnik o komunalnom nadzoru o stanju spomenika, sačinjen u maju ove godine, i danas je upoznat da je ta informacija proslijeđena društvu “Komunalno i vodovod”, kao nadležnom za održavanje groblja.

“Ono što mogu reći u ime Opštine, jeste da ćemo u komunikaciji sa porodicom sagledati mogućnosti za učešće u sanaciji štete, isključivo sa ciljem podrške porodici, ukoliko postoji njihova saglasnost. Žabljak i durmitorski kraj oduvijek su bili prepoznati kao prostor prijateljstva i dobrih međuljudskih odnosa. Uvjeren sam da ni ovaj slučaj koji je izazvao pažnju javnosti, neće narušiti suživot ni u vremenu pred nama”, poručio je Vukićević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve