Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Vujović: Zaplela se URA kao pile u kučine

Generalni sekretar SDP-a Ivan Vujović, u svojoj objavi na Twitter-u, komentarisao je postupak URE, koja traži ocjenu ustavnosti Zakona o slobodi vjerovjesti, te im poručio da ovaj atak  na zdrav razum ne može proći

Generalni sekretar SDP-a Ivan Vujović, u svojoj objavi na Twitter-u, komentarisao je postupak URE, koja traži ocjenu ustavnosti Zakona o slobodi vjerovjesti, te im poručio da ovaj atak  na zdrav razum ne može proći.

“Traži URA ocjenu ustavnosti marginalnog člana Zakona o slobodi vjeroispovjesti.  Ne smeta URI što je stavila SPC iznad pravnog sistema CG ni to sto su im dali vlašnistvo nad crnogorskim kulturnim blagom. Oni misle da im ovaj atak na zdrav razum može proći. Zaplela se URA kao pile u kučine”, kazao je Vujović na Twitter-u.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
gagi
06.03.2021-17:29 17:29

Gospodine Vujovicu koje licemijerje stare kokoske Bozene Jelusic,Crnog Milosa Zelenog Konatara,nekakve curke Zoronjic i njima slicnih izdajnija Crne Gore,osoba bez politickog,a Bogami i ljudskog morala,no taman su kao vrh Drazinog pokreta URA koji BOBA ne valjaju.

Cekic
06.03.2021-21:04 21:04

Nema Cetnicima spasa DF-DEMOKRATE -URA-hvataju se za posljednji brod koji ce im i taj potonuti 14 MARTA da ce se cijeli NIKSIC ZAVIJORITI CRNOGORSKIM CRVENIM ORLOM I DA SVI IZADJEMO PJESMOM POCERAMO CETNIKE U MISJU RUPU I ODAKLE SU IZASLI -DA JE VJECNA!! UPAMET SE CRNOGORCI!1