Utorak, 16 Aprila, 2024
Rubrika:

Vujović: Sjutra predati inicijativu za pad Vlade i srušiti Abazovića koji je kao niko prije obrukao Crnu Goru

''Ovaj ugovor zbog toga što je neustavan, nezakonit, falsifikatorski i antidržavni će prvom prilikom, a to će biti veoma brzo, biti oglašen ništavim'', dodao je Vujović

Prevarno i kukavički kao i sve što radi, Dritan Abazović je danas potpisao ugovor sa SPC zbog čega pozivamo da se već sjutra preda inicijativa za pad Vlade i sruši premijer koji je kao niko prije njega obrukao Crnu Goru, poručio je generalni sekretar Socijaldemokratske partije (SDP) Ivan Vujović.

“Ovaj ugovor zbog toga što je neustavan, nezakonit, falsifikatorski i antidržavni će prvom prilikom, a to će biti veoma brzo, biti oglašen ništavim”, dodao je Vujović.

Abazović misli da je ovom, kako kaže, “nečasnom i sramnom rabotom srušio i ponizio Crnu Goru”.

“A u stvari je srušio sebe i svoje izdajničku namjere i politiku učinio potpuno očiglednom. U cijelom ovom procesu odnio se prema crnogorskim nacionalnim interesima, prema vjerskim i nacionalnim pravima Crnogoraca, istoriji i tradiciji ove zemlje, kao prema nečemu tuđem i stranom, kao prema neprijteljima”, naglasio je Vujović.

Pored toga, prema riječima Vujovića, unio je dodatnu “destabilizaciju, nemir i podjele, i u ključnom momentu spriječio Crnu Goru da uđe u brzu traku pristupanja Evropskoj uniji”.

“To je sve uradio kao klasičan Vučićev vazal i poslušnik i kao takav će ostati ubilježen u crnogorskoj istoriji, dok će Crna Gora njegovom političkom smjenom ubrzo dobiti čistu evropsku Vladu koja će uvesti zemlju u EU i poništiti antidržavni ugovor sa SPC”, zaključio je Vujović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve