Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Vujović: Presuda projektovana u kabinetu URE za mene predstavlja čast

Ovo je nastavak i sprovođenje u djelo onoga što je Abazović već najavio targeirajući prethodno crnogorske intelektualce (Milorada) Popovića i (Andreja) Nikolaidisa. Sada sam, očigledno, ja na redu

Akademik DANU i potpredsjednik Crnogorskog PEN Centra Sreten Vujović izjavio je večeras da podnošenjem krivičnih prijava protiv njega i još sedam osoba sa Cetinja, zbog navodnog “pokušaja da se spriječi predsjednički kandidat Jakov Milatović da održi promotivni skup” – aktuelna vlast u Crnoj Gori nastavlja targetiranje i progon intelektualaca i neistomišljenika.

“Ovo je nastavak i sprovođenje u djelo onoga što je Abazović već najavio targeirajući prethodno crnogorske intelektualce (Milorada) Popovića i (Andreja) Nikolaidisa. Sada sam, očigledno, ja na redu”, kazao je Vujović za Antenu M.

Podsjetio je na Abazovićevu izjavu da “stalno istih 15 do 20 ljudi pravi probleme, a niko ne smije da ih procesuira” i ocijenio da su tu političku poruku dobro razumjeli u policiji i pravosudnim, odnosno “krivosudnim organima”.

“Svaka presuda, koja je izgleda već projektovana u kabinetu URE, za mene lično predstavlja čast i doživljavam je kao odlikovanje prvog reda i to odlikovanje za patriotizam, ako ga ikad ustanove”, poručio je Vujović “veleizdajničkoj Vladi”, naglašavajući da glas razuma i otpora crnogorskih patriota ne mogu ugušiti.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
COL
16.03.2023-03:44 03:44

Udri pendreče po svom Cetinju i cetinjanima, udri dok moš jer nećeš moći do kad misliš, nadam se da će te ruke zaboljet ili će ti jednog dana sijevnut iz śedala u glavu. Već su ti cetinjani rekli govno ti turin iźio, za to nema brige za dalju budućnost, jer bićeš upamćen ka pendrek koji je najviše udara po svojima….

Duda
16.03.2023-09:15 09:15

E sramotnici neopjevani.
Patriote i pošten svijet osuđuju i krivično gone.
Fuj.
Sreto kako ti znaš, drži se hrabro i dostojanstveno!