Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Vujović o Abazoviću: Nužna borba protiv korupcije i kriminala zahtijeva ozbiljan a ne Vučic copy paste pristup

Aluzija PPV da je pola Crne Gore uvučeno u kriminal – šta reći a ostati pristojan

Nužna borba protiv korupcije i kriminala zahtijeva ozbiljan a ne Vučic copy paste pristup, kazao je generalni sekretar SDP-a Ivan Vujović, komentarišući to što se lider URA-e Dritan Abazović svakodnevno hvali hapšenjima u Crnoj Gori.

“Da je jedan tzv. građanski i ekologiji sklon političar toliko opsjednut silom i pendrekom, to samo u Crnoj Gori ima. A tek aluzija PPV da je pola Crne Gore uvučeno u kriminal – šta reći a ostati pristojan. Nužna borba protiv korupcije i kriminala zahtijeva ozbiljan a ne Vučić copy paste pristup”, naveo je Vujović na Tviteru.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
gagi
05.03.2021-12:04 12:04

Gospodine Vujovicu to je jedno SMECE i NISTAVILO koji “boba”ne valja ni njegova porodica, jer ovo pola Crne Gore ima porodice,da on (Abazovic)jedna bitanga stavi pola Crne Gore u isti kos sa kriminalcima kao sto je on i njegov Drazin pokret URA,nego kad tad ce mu ovo vrijedjanje Crnogorskog naroda IZACI NA NOS,kad tad ce zavrsiti “politicku karijeru”i sa njim kordoni cuvara i istomisljenika,svakome je stomak mek,zna to dobro bitanga Abazovic.