Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Vujović: Nema težeg djela od poziva na nestanak zemlje

Ivan Vujović komentarisao je izjavu srpskog ultra-desničara i lidera pokreta Dveri Boška Obradovića

Obradović čini jedno od krivičnih djela iz Glave 29 KZ-KD protiv ustavnog uređenja i bezbjednosti CG, poručio je Generalni sekretar Socijaldemokratske partije Ivan Vujović komentarišući izjavu srpskog ultra-desničara i lidera pokreta Dveri Boška Obradovića koji je sa ljetovanja u Lučicama kod Petrovca poručio kako će Crna Gora i Srbija opet biti dio iste države.

Pozivao je Tužilaštvo da hitno procesuira ovog, kako kaže, “velikosrpskog fašistu”.

“Posebno jer je već gasio CG i Boku zvao dijelom Srbije. Materijala napretek. Nema težeg djela od poziva na nestanak zemlje”, poručio je Vujović na Tviteru.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
BobZeković
12.08.2022-15:23 15:23

A Obradović se tako ponaša jer zna da se Tužilaštvo ni osvrnut neće i za to će nači hiljadu razloga da nema osnovane sumnje za preduzimanje bilo kakvih mjera protiv ovog nepametnog, neprijateljskog nesoja. Nadpatrijarh svih Srba, Vućić, uz pomoć dvije srpske vjade u Crnoj Gori, potpuno je Pravni sistem Crne Gore usidrio u svoju srpsku, sigurnu luku. To je urado sa političkim sistemom, sa zakonodavnovnom institucijom i izvršnom vlašću. Tvoje reakcije gospodine Vujviću, samo uveeljavaju srpske okupatore. A bilo je i te kako prilika da se baš ne vesele. IDEMO DALJE! CRNA GORA ODBRANIT SE MORA. I OĆE!