Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Vujović: Naši glasači ne mogu biti u istoj koloni sa Šešeljem i Rakovićem

Milatović je kazao da misli da će ga jedan veliki broj ljudi, koji su u prvom krugu glasali za kandidatkinju SDP-a Draginju Vuksanović Stanković, podržati u drugom krugu

Nemoguće je da naši glasači budu u istoj koloni sa Vojislavom Šešeljem i Aleksandrom Rakovićem, poručio je u izjavi za portal Pobjeda generalni sekretar Socijaldemokratske partije (SDP) Ivan Vujović, komentarišući navode predsjedničkog kandidata Pokreta “Evropa sad” Jakova Milatovića da će ga u drugom krugu izbora podržati dio birača te stranke.

Milatović je sinoć u emisiji “Načisto” na TV Vijesti kazao da misli da će ga jedan veliki broj ljudi, koji su u prvom krugu glasali za kandidatkinju SDP-a Draginju Vuksanović Stanković, podržati u drugom krugu.

Vujović kaže da nije realno da oni, za koje je Milatović rekao da podržavaju “fašističku politiku”, mogu dati glas kandidatu “Evrope sad”.

– Tako krupna i neutemeljena diskvalifilacija građana ne zaslužuje njihovu podršku. Nemoguće je, takođe, da naši glasači budu u istoj koloni sa Šešeljem i Rakovićem. Po svemu izgleda da je njemu važnija podrška ovih, pravih fašista, kojih se nije ni odrekao – kazao je Vujović za naš portal.

Podsjećamo, srpski političar i predsjednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj kazao je prije nekoliko dana da je sada najvažnija podrška Milatoviću da postne predsjednik Crne Gore.

On je, gostujući na TV Happy, komentarisao prvi krug predsjedničkih izbora i iznio niz sebi svojstvenih stavova, koji se baziraju na želji da se aktuelni predsjednik Crne Gore Milo Đukanović pošalje u političku prošlost.

Nakon Šešelja, danas se oglasio srpski istoričar Aleksandar Raković koji je kazao da je važno poslušati lidera Demokratskog fronta (DF) Andriju Mandića i njegov poziv da se glasa za Milatovića u drugom krugu predsjedničkh izbora kako bi, kako je rekao, “Crna Gora prodisala”. On je, između ostalog, rekao i da očekuje da Srbi postanu većina na popisu koji bi trebalo da se desi u novembru, te da Crna Gora, Srbija i Republika Srpska treba da stvore jedinstvenu srpsku državu.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve