Utorak, 23 Aprila, 2024
Rubrika:

Vujović: Joković će morati da smisli nove bajke kako bi se opravdao

Svjestan činjenice ko su članovi i ko su glasači SNP- a pribjegava manipulacijama uvlačeći Crkvu, sa ciljem da sebi obezbijedi političku korist, a Crkvi nanese nemjerljivu štetu

Joković kaže podržava ga Crkva, Crkva kaže da ne podržava. Istom “istnom” se koristi i u slučaju manjinske Vlade, kojom se “ne bi” DPS vratio u vlast, ali ih jutros demantuje Nikola Rakočević, poslanik DPS-a, saopštila je Tamara Vujović, poslanica Demokrata u Skupštini Crne Gore.

“Predsjednik SNP-a, partije nastale i profilisane na borbi protiv DPS sistema vrijednosti, Vladimir Joković pod pritiskom članova partije, istinskih, bezinteresnih boraca protiv DPS režima pokušava naći prihvatljivo opravdanje za eventualnu političku izdaju u kojoj je očito spreman da učestvuje uporno odbijajući da odbaci mogucnost formiranja skupstinske vecine sa DPS-om. Svjestan činjenice ko su članovi i ko su glasači SNP- a pribjegava manipulacijama uvlačeći Crkvu, sa ciljem da sebi obezbijedi političku korist, a Crkvi nanese nemjerljivu štetu”, navodi Vujović i dodaje:

“Međutim, eto jada! Upravo demantovan od strane Mitropolije da je bilo ko iz Ckve dao podršku za prekrajanje izborne volje i za povratak kako Mitropolija reče ,,bivšeg režima na mala ili velika vrata” Joković će morati ili da smisli nove bajke kako bi se opravdao, ili da odustane od štetnog puta na šta Demokrate mjesecima upozoravaju.

Valja misliti o tome, ako više ima prostora za sopstveno mišljenje. Ako se nije prešao politički Rubikon”, zaključuje Vujović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve