Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Vujović i Stanić: Ružno je manipulisati djecom i to na Vaskrs, ne nasijedati na nacionalističke provokacije

Generalni sekretar Socijaldemokratske partije Ivan Vujović i njegov partijski kolega Mirko Stanić pozvali su građane da ne nasijedaju na nacionalisticke provokacije, a povodom jučerašnjeg incidenta na Cetinju

Generalni sekretar Socijaldemokratske partije Ivan Vujović i njegov partijski kolega Mirko Stanić pozvali su građane da ne nasijedaju na nacionalisticke provokacije, a povodom jučerašnjeg incidenta na Cetinju.

“Crna Gora se polako vraća sebi pa su ovaj i drugi nacionalistički ispadi samo vapaj za odlazećim “apostolima”. Ružno je manipulisati đecom i to na Vaskrs. Crna Gora bira civilizovani svijet umjesto mraka 90-ih”, naveo je Vujović na Tviteru.

Mirko Stanić je na Tviteru istaka da posljedni trzaji “srpskog sveta” u Crnoj Gori pokazaju da im ništa nije sveto – ni Vaskrs, ni djeca ni mir u našoj zemlji.

“Od “dogodine na Lovćenu” ostali su ovi jadni pokušaji u kojima zloupotrebljavaju najmlađe. Pozivam sugrađane da ne nasijadaju na prvokacije, a nadležne da ispitaju sve elemente ovog slučaja, kako bi se jasno adresirala odgovornost. Takođe potrebno je procesuirati sve one koji putem društvenih mreža pozivaju na nasilje uz uslov da ne budu opet “hakovani” i “aperisani, naveo je Stanić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve