Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Vujović: Demokrate sa ljubiteljima Ratka Mladića grade građansku harmoniju

Funkcioner SDP-a reagujući na izjavu Bečića, poručio je da Demokrate sa” ljubiteljima Ratka Mladića grade građansku harmoniju”.

Nakon što je predsjednik Skupštine Crne Gore Aleksa Bečić sumirajući utiske sa nedeljnih lokalnih izbora, poručio da su “Demokrate jedina partija istinske građanske profilacije”, oglasio se generalni sekretar Socijaldemorkatske partije (SDP) Ivan Vujović.

Funkcioner SDP-a reagujući na izjavu Bečića, poručio je da Demokrate sa” ljubiteljima Ratka Mladića grade građansku harmoniju”.

“Partija istinske građanske profilacije kojoj je strateški partner DF. U izboru između DF i EU izabrali DF. Sa ljubiteljima Ratka Mladića grade građansku harmoniju. Dok je na CT 5. 09. trebalo”građanski” i za tuđe interese ugaziti proteste. Da sve nije opasno, bilo bi smiješno”, objavio je Vujović na Twitter-u.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
borko
08.12.2021-06:20 06:20

Vi ste to do juče radili uKolašinu, Budvi, Kotoru i Tivtu, a u Podgorici zamalo uspjeli, da ne zborimo o pokušaju predaje crnogorskog parlamenta na upravu vojvodi i zeckom i da ne bješe Darka Pajovića zamalo vam uspje. Neka Vujoviću ima nas koji pamte duže od tri dana.