Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Vujačić: Nadležni bez sluha za probleme koji već ugrožavaju turističku sezonu

Poručuju nadležnima da ovo nije trenutak za njihove međusobne verbalne i fizičke obračune već da preuzmu odgovornost i u što hitnijem roku učine sve kako turistička sezona već sada ne bi doživjela fijasko

Pozivamo nadležne u Opštini Budva da hitno riješe problem izlivanja otpadnih voda u moru u Petrovcu, saopštio je Marko Vujačić, potpredsjednik Opštinskog odbora DPS Budva.

“Zbog slike koja se danima širi društvenim mrežama brojni turisti već otkazuju boravak u Petrovcu. Ovo je slika sa kojom se suočava ne samo Petrovac već potez od Jaza do Buljarice, međutim, kod nadležnih još uvijek nema sluha da se načinjena šteta sanira”, navodi Vujačić.

Poručuju nadležnima da ovo nije trenutak za njihove međusobne verbalne i fizičke obračune već da preuzmu odgovornost i u što hitnijem roku učine sve kako turistička sezona već sada ne bi doživjela fijasko.

“U ovom međuprostoru koji odlazeća vlast koristi ne radeći ništa korisno, nesagledive posljedice trpi običan građanin koji živi od turizma.

Pozivamo i Vladu Crne Gore da se uključi u ovaj problem te apeluje na nadležne u Opštini Budva da odreaguju na adekvatan način”, zaključuje Vujačić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve