Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Vučurović vrijeđao tužioce, Nimanbegua nazvao slugom Milivoja Katnića

Vučuvorić je iskoristio skupštinsku raspravu da optuži Katnića i v.d. VDT Ivicu Stankovića da žele za zatvore jednog od lidera DF-a Nebojšu Medojevića

Poslanik Demokratskog fronta Jovan Vučurović danas je u žestokoj raspravi,  potpredsjednika Skupštine Genciju Nimanbegua nazvao slugom Glavnog specijalnog tužioca Milivoja Katnića i dijelom korumpirane ekipe.

Jovan Vučurović

Vučuvorić je iskoristio skupštinsku raspravu da optuži Katnića i v.d. VDT Ivicu Stankovića da žele za zatvore jednog od lidera DF-a Nebojšu Medojevića.

Vučurović je vrijeđao Katnića i Stankovića, a Nimanbegu je pokušavao da ga u tome zaustavi.

“Korupmirane kreature iz Tužilšatva čiste cipele o Skupštinu Crne Gore. Vi ne smijete da zucnete Milivoju Katniću, Ivici Stankoviću,  koji bi trebalo daa je u zatvoru. Ponovo se pokušava zatvoriti jedan od lidera DF-a.  SDT čisti cipele o Skupštinu,  ali mi to nećemo dozvoliti. Pružićemo otpor korumpiranim likovima iz SDT-a”, kazao je Vučurović.

Nimnabegu ga je ovdje zaustavio, izrekao opomenu zbog uvredljivih riječi.

“Ne moćete tako govoriti i pominjati državne tužioce”, uzvratio je Nimanbegu.

Vučurović je onda krenuo da vrijeđa i potpredsjednika Skupštine.

“Vi ste dio korumpirane ekipe, kako što je njen dio i Ivan Brajović, koji je u jednom dijelu javnosti označen kao osoba koja treba da jednog dana odgoavra za ono što je radio. Jasno je zašto nam izričete opomene”, ljutito kaže psolanik DF-a.

Nimanbegu ponovo prekida Vučurovića.

“Vi pored svih mojih napora uporno idete u procjenjivanje moje ličosti. Vi imate poslovničku obavezu da se sa poštovanjem ponašate prema kolegama. Zato  dobijate opomene. Ja vas ne mogu prevaspitavati, ali vam mogu skrenuti pažnju da takvo ponašanje nije za vaše dobro”, napomenuo je Nimanbegu.

Ovo je dodatno razljutilo Vuluroviča.

“Vi to meni prjetite. Ako je tako, možemo da riješimo”.

Nimanbegu ga prekida i izriče i drugu opomenu.

“Vi ste sluga Milivoja Katnića”, nastavio je Vulurović, nakon čega je Nimanbegu prekinuo sjednicu.

Vučurović je ove kvalifkacije uputio zbog ponovnog zahtjeva SDT-a da se Medojeviću ukine imunitet kako bi se protiv njega pokrenuo krivični postupak.

IzvorCDM

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve