Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Vučurović: URA s kolegama iz većine razgovarala jezikom ucjena, sa DPS-om lako pronalazi zajednički jezik

Bilo bi dobro da se potpredsjednik Vlade oglasi povodom navoda koji su se pojavili u medijima, pošto više teško da možemo primijetiti razliku u potezima, ideologiji i politici između Abazovićeve stranke i DPS-a, saopštio je poslanik Demokratskog fronta, Jovan Vučurović

Bilo bi dobro da se potpredsjednik Vlade oglasi povodom navoda koji su se pojavili u medijima, pošto više teško da možemo primijetiti razliku u potezima, ideologiji i politici između Abazovićeve stranke i DPS-a, saopštio je poslanik Demokratskog fronta, Jovan Vučurović. Ističe da je URA sa svojim kolegama iz parlamentarne većine razgovarala jezikom ucjena, dok sa DPS-om, kako kaže, vrlo lako pronalaze zajednički jezik.

“Ako tome dodamo da je Dritan Abazović i ranije imao tajne sastanke sa Milom Đukanovićem, onda je i političkim laicima jasno da je njihov eventualni susret u Dubaiju jedino mogao biti povezan sa sudbinom vlade Crne Gore”, dodao je on.

Nažalost, kako kaže, ponašanje koje evidentiramo iz te grupacije “nam govori da su Abazović i URA umjesto razgovora i dogovora sa parlamentarnom većinom odabrali kolaboraciju sa mafijom”.

“Oni su sa svojim kolegama iz parlamentarne većine razgovarali jezikom ucjena, dok sa DPS-om vrlo lako pronalaze zajednički jezik”, ističe Vučurović.

Podsjeća da su, kako smatra Vučurović, Abazović i URA napadali sve i svakoga za saradnju sa DPS, a onda su oni, dodaje, glasali sa Đukanovićevom strankom, smjenjivali ministre, birali predsjednika DIK-a, itd…

“Politika trećeg puta, koju je URA naslijedila od Pozitivne, politika lažnih građanista, antisrba i marioneta koncerna Vijesti, uvijek je vodila u naručje DPS-a. Upozoravamo da bi eventualni dogovor Ure i DPS-a bio prevara naroda koji je 30. avgusta glasao za slobodu i da je onda kriza potpuno eskalirala”, zaključio je Vučurović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Crnogorka
12.12.2021-18:41 18:41

Ceto jos malo se nasjedi DESNE STRANE U SKUPSTINU  i PRELAZIS NA LIJEVU  STRANU I  polako na smetliste CETNICIMA brod potanja !