Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Vučurović: Stav DF-a o popisu jasan, vidjećemo razlog zašto Vlada juče nije utvrdila zakon

Mi smo svoje rekli, a na drugima je da ispune svoja obećanja, poručuje Vučurović

Vlada Crne Gore i pored najava juče nije utvrdila predlog zakona o popisu. Iz Vlade nije objašnjeno zbog čega se predlog nije našao na dnevnom redu, a prema nezvaničnim saznanjima Pobjede, o predlogu zakona koji radi Ministarstvo finansija i socijalnog staranja raspravljaće se na nekoj od narednih sjednica Vlade.

“Vidjećemo koje je obrazloženje i razlog zašto se to juče nije uradilo i kada će se ta odluka donijeti” , poručuje poslanik DF Jovan Vučurović.

Naglasio je da su u Demokratskom frontu bili veoma jasni kada su saopštili koje poteze će povući u slučaju da se ove godine ne održi popis stanovništva i ponovio da će se vratiti u Skupštinu kada se bude glasalo o zakonu.

“Mi smo svoje rekli, a na drugima je da ispune svoja obećanja. Nakon što je srušena političko-kriminalna organizacija DPS, stekli su se uslovi da se popis održi u normalnim uslovima, bez pritisaka i ucjena, i da njegovi rezultati daju realnu sliku Crne Gore, za razliku od prethodnog popisa iz 2011. godine, koji je falsifikovan i na kome se radilo sve kako bi se smanjio procenat Srba i onih koji govore srpskim jezikom”, poručio je poslanik DF-a.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Vučurović: Stav DF-a o popisu jasan, vidjećemo razlog zašto Vlada juče nije utvrdila zakon – CG Vijesti
27.08.2021-11:21 11:21

[…] Aktuelno […]

Pero
27.08.2021-11:58 11:58

Vidi ove cetnicke bitange koja stalno bljuje vatru ali necete dugo!

Crnogorka
27.08.2021-19:07 19:07

Ove bijele psihicko poremecene cetnicke bande trazi razlog sto nije usvojen popis ! ka da nema preceg posla da ide da se lijeci od nacionalizma i fasizma koje je opasnije od bilo kakve zarazne bolesti ! Nikad nece bit srusen DPS a vi ste vec poruseni i u provaliju ste krenuli nikad vise CG necete vladat -zahvalite se ABAZOCVICU pa ste tu djeste !