Da se politika DPS poistovjetila sa ideologijom Sekule Drljevića i njegovih ustaša imali smo priliku i da vidimo po njihovoj reakciji na veličanstveni humanitarni koncert ,,Za naše Kosovo i Metohiju”, koji je održan u Herceg Novom, saopštio  je poslanik  Demokratskog fronta Jovan Vučurović.

Jovan Vučurović.

“Onako bijedno, šovinističko saopštenje u stvari je rezultat bijesa i nemoći, odnosno priznanje DPS-a da nije uspio u svojoj namjeri da slomi tradicionalnu Crnu Goru i Boku i da građani, i pored najvećih pritisaka, ucjena i istorijskih falsifikata koje plasiraju dukljanski fanatici, znaju koje su to vrijednosti koje treba čuvati kako bi se oduprli izdajničkoj, marionetskoj politici Đukanovićeve političko-kriminalne organizacije”, kazao je Vučurović.

Prema njegovim riječima, očekivano je da onima koji su ogrezli u pljački i pokrali milijarde eura od građana Crne Gore smeta humanitarni koncert i bilo kakvo dobročinstvo.

“A posebno im smeta pominjanje srpskog naroda na Kosovu i Metohiji, jer je DPS jedna od posluga velikoalbanske politike kojoj je cilj nastavak progona nad Srbima u južnoj srpskoj pokrajini. Tako je Đukanović od sluge NATO i SAD vremenom sveden na pravu mjeru, da mu nalogodavci i šefovi budu zločinci Hašim Tači i Ramuš Haradinaj. I prirodno je da takvoj marionetskoj politici smeta čak i pjesma ,,Tamo daleko”, kao simbol nade, ljubavi i slobode”, rekao je on.

DF čestita fondaciji Delije, kao i SPC, na organizaciji koncerta u Herceg Novom i dobro je da bude što više ovakvih akcija.

“To su aktivnosti koje su iznad politike i stranaka, a na kojima se pokazuje jedinstvo i humanost. Takođe, ova manifestacija, kao i nedavni Trojičindanski sabor u Podgorici, pokazali su vitalnost i snagu našeg naroda- da tradicionalnu Crnu Goru ne može poraziti udružena aktivnost dukljanskih i soroševskih estremista”, naglasio je poslanik DF-a.

DPS više nikom ne može da ,,prodaje” priču o ugroženosti Crne Gore i da sebe predstavlja kao zaštitnika države. Crna Gora je danas isključivo ugrožena od vrha DPS-a, kako zbog njihove izdaje, tako i zbog njihove dugogodišnje pljačke građana.

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve