Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Vučurović: “Režim radi za strane interese”

Ono što je ministar odbrane Predrag Bošković saopštio u emisiji "Živa istina" predstavlja priznanje da režim radi po instrukcijama i za strane interese, navodi se u reagovanju DF-a

Ono što je ministar odbrane Predrag Bošković saopštio u emisiji “Živa istina” predstavlja priznanje da režim radi po instrukcijama i za strane interese, navodi se u reagovanju DF-a.

Jovan Vučurović

Bošković je “Živoj istini” kazao da bezbjednosne institucije treba da prate hibridne agresore i znaju koji su njihovi potezi i na koji način pokušavaju da destabilizuju Crnu Goru.

Poslanik DF-a Jovan Vučurović kaže da samo nova vlast, isključivo patriotska i odgovorna, sa kičmom i stavom, može podići ugled Crne Gore.

“Kako se nikada više ne bi desilo da je vode oni koji su prepoznati po izdaji, kriminalu i korupciji. A Boškovića ovaj narod ionako samo pamti i prepoznaje po sramoti – da je zabranio rodbini poginulih u NATO agresiji da oda poštu svojim najbližima u kasarnama VCG”, poručuje Vučurović.

On kaže i da Bošković “fantazijama o hibridnom ratu ispunjava domaći zadatak, koji mu je propisala ambasada”.

Vučurović navodi i da je vlast Sinjajevinu predala NATO-u, te da Boškoviću, kako dodaje, smetaju svi od ekoloških organizacija do DF-a.

“Ono što priča Bošković je poznati scenario ispisan u pojedinim centrima moći koji ga kontrolišu, i ovaj poslušnik je samo saopštio ono što se traži od njega”, navodi Vučurović i dodaje da crnogorski režim ispunjava naloge tih centara.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve