Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Vučurović: Postoje sumnje da je Jelušić džoker DPS-a

''Postoje sumnje da je poslanica URA-e Božena Jelušić džoker u koji se uzda Demokratska partija socijalista prilikom izglasavanja nepovjerenja vladi''

Poslanik Demokratskog fronta Jovan Vučurović kazao je da postoje sumnje da je poslanica URA-e Božena Jelušić džoker u koji se uzda Demokratska partija socijalista prilikom izglasavanja nepovjerenja vladi.

“Nadamo se da te informacije nijesu tačne i da je Uri bliža platforma DF, koja nudi korektan dogovor i jedini logičan put za izlazak iz krize, od prelaska u tabor Mila Đukanovića. Složićemo se da DPS u parlamentarnoj većini ima ideološki mnogo bližih od DF-a, ali je valjda, u crnogorskoj politici dosta bilo Pozitivne Crne Gore i sličnih prevara”, navodi Vučurović, objavljeno je na Facebook stranici NOVA-e.

Zato ističe da nije glavno pitanje inicijativa opozicije, nego da li je URA spremna da podrži platformu DF-a koja kaže da treba poštovati volju građana koja je neprikosnovena, bez obzira da li neko voli DF ili ne.

“Podsjetićemo da je Uri bila neprihvatljiva rekonstrukcija Vlade Zdravka Krivokapića i bilo bi čudno da odbiju još jednu inicijativu koja nudi političku stabilnost i mogućnost da se Crna Gora pokrene sa mrtve tačke. A mi se, pored svih glasina, uzdamo u poslanicu Jelušić da neće popustiti”, zaključio je Vučurović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Safet
01.12.2021-12:52 12:52

OVE SPLACINE CETNICKE ZABORAVIJO JE UVREDE  NJE I NJENE FAMILIJE KOJE JE DOBILA OD LAKOVICA ZA SVAKU OSUDU ! TO JE JEDINSTVEN SLUCAJ U SVIJETU POSLIJE ONAKVIH UVREDA I MRZNJE PREMA NJOJ DA I DALJE SA VAMA IGRA KOLO I PRAVI BILO STO ZAJEDNO !