Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Vučurović: Namještaljke CEDEM-a ne mogu zaustaviti rast DF-a

Današnje oglašavanje CEDEM-a, koji je predstavio rejting političara i političkih partija, bilo je isključivo u svrhu zaustavljanja pada rejtinga DPS-a i predsjednika te stranke, ocijenjeno je iz Demokratskog fronta (DF).

Reagujući na istraživanje javnog mnjenja koje je objavio CEDEM, poslanik DF-a Jovan Vučurović rekao je da “namještaljke CEDEM-a ne mogu zaustaviti rast DF-a i pad DPS-a”.

Jovan Vučurović, poslanik DF-a (foto: DF)

,,CEDEM i dalje obmanjuje javnost namještenim anketama, a sve po mjeri i željama DPS-a i kriminalnog režima. Očigledno je da se spinovanje javnog mnjenja nastavlja i da je, po običaju, prva žrtva ovih prevara Demokratski front, kao najopasniji protivnik DPS-a”, saopštio je Vučurović.

Uzaludna je, kako je rekao, “namjera da se relativizuje očigledan i intenzivan rast DF-a, a da se prikrije ‘slobodni pad’ DPS-a”.

,,Jedno je sigurno – ne može ovakva lažna anketa i namješteno istraživanje sakriti činjenicu da se sve veći broj građana svrstava uz Demokratski front i politiku hrabrosti, odlučnosti, promjena, beskompromisne borbe protiv režima i boljeg života građana Crne Gore”, istakao je Vučurović.

IzvorRTCG

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve