Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Vučurović: Ministar Radulović napravio više faulova prema srpskom narodu

On je podržao polaznike sa Policijske akademije koju su nedavno slavili pobjedu reprezentacije Srbije protiv rukometašica Crne Gore.

Poslanik Demokratskog fronta Jovan Jole Vučurović izjavio je danas da je Ministarstvo vanjskih poslova na čijem čelu je Đorđe Radulović najgore u Vladi i da je napravilo više faulova prema srpskom narodu.

“Isti taj mjnistar nas Srbe iz Crne Gore naziva crnogorskim građanima srpskog nacionalnog predznaka. MVP nam je više puta saopštilo kako je on nastavljač politike Mila Đukanovića. Podlo je napao DF. Ministre sa dualnim identitetom, DF će ubrzo predvoditi novu Vladu Crne Gore.

On je podržao polaznike sa Policijske akademije koju su nedavno slavili pobjedu reprezentacije Srbije protiv rukometašica Crne Gore.

“To je istinska Crna Gora”, dodao je on.

Tokom rasprave o Predlogu zakona o potvrđivanju Protokola I Sporazuma o slobodnoj trgovini između Crne Gore i Republike Turske i Protokola III o trgovini uslugama Sporazuma o slobodnoj trgovini između Crne Gore i Republike Turske Vučurović je istakao da je skandal da Turska prema ugovoru zastupa Crnu Goru u 25 država svijeta.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Ucitelj
14.12.2021-18:05 18:05

CETNIK kaze sta misli svijem NARODIMA i MONENEGRINIMA (Crnogorci) I kako ih nazv TURADIJA(Muslimani) i Siptari (Albancima )i Ustasama (Hrvati) ovog strogo pod kontrolu POLICIJE opasano psihicki bolesan kumimo vas bogom Pocerajte ga u SPUZ NA LIJECENJE!