Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Vučurović: Eksperiment manjinske vlade dobiće narodni odgovor; Koprivica: To bi bila vlada 21 miliona

Poslanik Demokrata Momo Koprivica kazao je, komentarišući navode Vučurovića, kako štetu Crnoj Gori, njenoj ekonomiji i društvu mogu da izazovu ekonomski, ali i politički eksperimenti

Poslanik DF-a Jovan Vučurović kazao je na početku svog izlaganja u Skupštini Crne Gore da je u hodniku parlamenta čuo „galamu vicepremijera Dritana Abazovića i pominjanje manjinske vlade“.

„Takvi eksperimneti će dobiti politički narodni odgovor“, poručio je Vučurović.

Poslanik Demokrata Momo Koprivica kazao je, komentarišući navode Vučurovića, kako štetu Crnoj Gori, njenoj ekonomiji i društvu mogu da izazovu ekonomski, ali i politički eksperimenti.

„Nema tog političkog eksperimneta u CG koji nije ostavio duboke štete i proizveo tragove koji ukazuju na korupciju prilikom donešenja političkih olduka. A kada se šuruje kroz razne političke eksperimnete onda se i viče i laže“, istakao je Koprivica.

Tako sam i ja, navodi Koprivica, čuo jedan eksperiment, a tiče se nekakve manjinske vlade sa DPS-om, ali nikako da čujemo odgovor na jedno jednostavno pitanje koje govori o najvećoj mogućoj šteti koja se može pričiniti CG a to je pitanje ko je nudio 21 milion eura.

„Ta manjinska vlada ne bi bila manjinska vlada nekog dijela parlamentarne većine i opozicije, odnosno bivšeg režima kojeg je narod marginalizovao, to bi, zapravo, bila vlada 21 miliona“, ocijenio je Koprivica.

Prema njegovim riječima, na taj način bi se pogazio Ustav i elementarni principi demokratije.

„Ovdje u Skupštini vlada demokratija tako da ovdje može doći član Vlade i govoriti, a u ZIKS-u, gdje nema kadrovske promjene na rukovodećoj poziciji, vjerovatno kada bi taj isti došao govorio bi kroz Ljuba Bigovića. E, to govori do čeka dovode politički eksperimienti koji mogu da imaju nesagledivu štetu Crnoj Gori“, zaključio je Koprivica.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Ulcinj
14.12.2021-16:53 16:53

DVA CETNIKA mrze sve sto je TURSKO  DIPLOMATIJA  SA TURSKOM  ih je pogodila u SRCE koje ce tesko preboljet i prezivjet prije ce prezivjet CANCER nego ova saradnja sa turskom -KONZULATI i jacanje turske na CG TRZISTE  TOTALNO PROLUPALI CETNICI!