Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Vučković: Prije godinu dana Jovana Marović možda nije ni glasala za promjene, a sada je ugurana u vlast

Nekadašnji predsjednik Studentskog kluba Pravnog fakulteta Nemanja Vučković, kojem je i dalje zabranjen ulazak u Crnu Goru, prokomentarisao je tvrdnju odskora potpredsjednice URA-e Jovane Marović koja se osvrnula na godišnjicu promjene vlasti u Crnoj Gori

Nekadašnji predsjednik Studentskog kluba Pravnog fakulteta Nemanja Vučković, kojem je i dalje zabranjen ulazak u Crnu Goru, prokomentarisao je tvrdnju odskora potpredsjednice URA-e Jovane Marović koja se osvrnula na godišnjicu promjene vlasti u Crnoj Gori.

Ona je na Tviteru napisala “godina dana od spoznaje da je vlast u Crnoj Gori, ipak, smjenjiva. Sad će dva mjeseca kako sam ja kriva i za to”, na šta je Vučković odgovorio da ona nije ni bila potpisnik koalicije čije vrijednosti odskora dijeli.

,,Sve što treba da znate o promjeni vlasti u Crnoj Goru je da je dotična ispod sada vlast, a prije tačno godinu dana je bila – nigdje, možda nije ni glasala, nije bila ni potpisnik Dritanove platforme “Crno na bijelo”, jedno veliko ništa. Ona je danas kao vlast, a meni zabranjen ulazak”, napisao je Vučković.

IzvorBorba

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Dijana
31.08.2021-23:07 23:07

I ona i ti i Draguljce ste isto,NISTA!