Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Vučinić: Stadion malih sportova ostaje sportsko srce Podgorice

Kako je Vučinić kazao, prije nekoliko dana Agencija za izgradnju Podgorice je krenula sa radom i posebno su imali u vidu sam značaj ovog mjesta za omladinu ali i emociju koju prema ovom objektu gaje naši građani svih generacija

Stadion malih sportova ostaje sportsko srce Podgorice, a početkom radova Odbor DPS Glavnog grada je ispunio još jedno svoje predizborno obećanje, kaže Draško Vučinić, odbornik DPS-a u Podgorici.

Draško Vučinić

Kako je kazao, prije nekoliko dana Agencija za izgradnju Podgorice je krenula sa radom i posebno su imali u vidu sam značaj ovog mjesta za omladinu ali i emociju koju prema ovom objektu gaje naši građani svih generacija.

“Na taj način se i zvanično stavlja tačka na manipulacije opozicionih odbornika da je ovaj prostor namjenski urušavan sa ciljem da se prenamjenom pretvori u građevinsko zemljište i na tom mjestu pravi blok zgrada sa komercijalnim sadržajem.
Zlonamjerne, tendenciozne i neutemeljenje najave opozicije su se, tako, još jednom pokazale kao neistinite. Stadion malih sportova bio je i ostaće kultno mjesto Podgorice i Podgoričana i lokalna vlast na čelu sa DPS-om će ga obnoviti, kvalitetno uraditi čime će ponovo postati omiljeno sastajalište naših sugrađana”, istakao je Vučinić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve