Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

BEČIĆEVA GOLGOTA ”Doktor iz Zemuna saznao za đakuzi-manekena, a onda je pobesneo i Bečićev skupštinski asistent”

Napade urednika Informera na predsjednika Skupštine, naši čitaoci već su okarakterisali kao ''Bečićevu Golgotu'', aludirajući na iskušenja kroz koja je prolazio Isus Hrist.

Teledirigovani propagandni desant na Crnu Goru nakon usvajanja Rezolucije o Srebrenici u crnogorskom parlamentu trajao je danima, a srpska propagandna mašinerija izvršila je žestok udar na crnogorske političare koji su u Skupštini glasali za Rezoluciju.

Iako je histerija beogradskih tabloida splasnula, urednik tabloida Informer Dragan J. Vučićević ne prestaje sa brutalnim prozivkama predsjednika crnogorskog parlamenta Alekse Bečića.

I pored svesrdnih napora portala Aktuelno da odbrani predsjednika Skupštine, Vučićević je nastavio sa proganjanjem Bečića gnusnim objavama na Tviter nalogu.

”Auuuu, pa napravismo izgleda Bečiću veliki vanbračni problem. Doktor iz Zemuna saznao za đakuzi-manekena sa Vračara, a onda je zbog svega strašno pobesneo i Bečićev lični, skupštinski asistent. Što bi rek'o Baja: Svi zajedno u koktelu ljubavi”, napisao je Vučićević u objavi na Tviter nalogu koja predstavlja najnoviji brutalni napad na predsjednika crnogorskog parlamenta.

Napade urednika Informera na Bečića, naši čitaoci već su okarakterisali kao ”Bečićevu Golgotu”, aludirajući na iskušenja kroz koja je prolazio Isus Hrist.

Vučićević, za koga se spekuliše da je saradnik srbijanske Bezbjednosno informativne agencije (BIA), i njegov nalogodavac predsjednik Srbije Aleksandar Vučić nastavljaju sa bestidnim ponašanjem i krajnje je začuđujuće što organizacije za zaštitu ljudskih prava u Srbiji ne reaguju na nešto što je preraslo u pravi progon!

Posebno začuđuje ćutanje srpske premijerke Ane Brnabić, ako uzmemo u obzir njeno opredjeljenje.

Kako smo juče pisali, Vučićević je pokazao da Srbija, osim što je ogrezla u klerofašizmu, hegemonizmu i predstavlja faktor nestabilnosti u regionu, ide krupnim koracima u civilizacijsku regresiju.

Aleksa Bečić: Dokle više Vučićeviću!?

Treba podsjetiti da su nekada u Srbiji bili uvažavani seksualni izbori, a danas se prema Crnoj Gori upućuju osude zbog izbora, kao što to radi Vučićev medijski izabranik Vučićević.

Prije gotovo 200 godina Srbija je iz budžeta plaćala mlade muške pripadnike LGBTQ populacije da budu ljubavnici Turcima, o čemu detaljnije možete čitati na OVOM LINKU.

U.P.A.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

7 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Pero
25.06.2021-12:00 12:00

Pogledah se u ogledalo pa prozivaj nekog.

Loi
25.06.2021-13:00 13:00

Serbska posla, vidi im premijera bez muda, pa da dalje ne pricamo

Naroz
25.06.2021-13:21 13:21

Bečiću, ne obaziri se na ove besprizorne komentare, ti mu ga ustvari dodješ kao neki paša, vezir, a ovaj dotor i maneken kao djojleni… E, “asistent” je već problem…, ali prije svega ljubav, a ne podjele, će uvijek pobijediti.

KLEMENTINA
25.06.2021-14:26 14:26

Svjestan izgleda da je prezren od svakoga, bi se iscupaoo iz G…..,ali imajuci u vidu da je i sam G…., tu mu je najljepse. U L O G U J S E.

Krsto
25.06.2021-16:08 16:08

Vucicevicy pricaj nam malo o tvom gazdi Vucicu..Ovo je gola istina…Aleksandar Vucic je nedavno primio ORDEN od vladike Vranjskog Pahomija Gacica…Kacavenda je valjda bio na bolovanju..Boli ga *****…Vucic se sad hvali da je on jedini predsjednik kome je Pahomije turio **** orden..Da vas podsjetim da je Pahomije bio optuzen za silovanje cetvorice srednjoskolaca..Oslobodjen je optuzbe ne zato sto nije kriv vec zato sto je crkva platila po milion dinara roditeljima djece da povuku tuzbe..Samo dvije godine kasnije Pahomija je njegov sluga-mlad momak optuzio da ga je ucjenjivao i htio da ga siluje… Zoran Kesic je u vezi Vucica i Pahomija… Pročitaj više »

BMX
25.06.2021-16:12 16:12

Redovno konzumiranje srpskih medija opasno je po mentalno zdravlje. Nije lako podnijeti sadržaje kao što su: lažne vesti, raspirivanje šovinističke mržnje prema susjedima, jeftina partijska propaganda, širenje panike, najave novih ratnih sukoba, ruganje žrtvama, satanizacija političkih neistomišljenika, crtanje meta na čelu oponentima vlasti, rijaliti divljanje, promovisanje nasilja i vulgarnosti, iživljavanje u crnoj hronici, ode i panegirici velikom vođi i njegovoj kamarili, notorne gluposti i svakodnevno zlostavljanje zdravog razuma.

Strme
25.06.2021-21:31 21:31

Isto to se obrati svom duchess, onom odvratniku koji to isto to radi sa svojom dvorskom kamarilom na bastilji.