Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Vučić: Srbija poštuje Crnu Goru i s njom nema problem, ali ima problem s položajem srpskog naroda

Mi želimo najbliže odnose, a gospođa Brnabić će uskoro obavijestiti Krivokapića o novoj tranši vakcina, rekao je Vučić

Mi poštujemo nezavisnost Crne Gore, njihovu odluku da budu nezavisna država i nemamo nikakav problem sa tim. Ono sa čime imamo problem, to je položaj srpskog naroda, rekao je predsjednik Srbije, Aleksandar Vučić nakon obilaska ”Torlaka” i donacije vakcina Republici Srpskoj.

“Sa pažnjom sam gledao nastup predsednika Đukanovića i pitao sam se hoće li postojati jedan segment te emisije u kojoj se neće govoriti isključivo u Srbiji, u kojoj se neće narod optuživati za šovinizam i ostalo. Vjerovao sam da u Crnoj Gori možda postoji važnija tema, poput fabrika, vakcina, novih radnih mjesta, ali sam shvatio da smo mi za sve krivi”, kazao je Vučić novinarima.

Rekao je i da što se tiče Srbije, žele najbolje i najbliže odnose sa Crnom Gorom.

“O položaju srpskog naroda bolje od svih nas govorio je upravo on. Mi želimo najbliže odnose, a gospođa Brnabić će uskoro obavijestiti Krivokapića o novoj tranši vakcina. Što se tiče napada na Srbiju, samo neka nastave, mi  ćemo svoju zemlju da razvijamo, pričamo o fabrikama, vakcinama, bolnicama…”, rekao je Vučić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

4 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
BMX
15.04.2021-12:19 12:19

Pa da. Položaj Srba u Crnoj Gori je tako “strasan i užasan ” da država Crna Gora ima Vladu u kojoj se nalaze samo dva Crnogorca a svi ostali, uključujući i premijera su – Srbi. “Nas” premijer daje intervju RTS a ne RTCG. Plus sto državom upravlja Beogradska Patrijaršija i popovi iz Srbije, Bosne i Kosova. Da ne pominjemo državljane Srbije koji se nalaze na veoma visokim funkcijama u Vladi, Skupštini i institucijama. Takav “užas” Srbi nisu doživjeli nikad u svojoj istoriji, pa ni u Otomanskoj imperiji ,gdje su imali velikog vezira i gdje im je patrijarha postavljala turska Porta,… Pročitaj više »

Tivat
15.04.2021-20:00 20:00
Reply to  BMX

Tako je ali srbi su uvijek “ugroženi” sve dok ne otmu tuđe i proglase -svojim.

Miralem
15.04.2021-12:19 12:19

Sta si pomahnitao i svaki dan o CRNOJ GORI ugrozeni Srbi Ti dobro znas da si cetnicka stranka -UBITCES 100 Muslimana za jednog Srbina -znas ti dobro od 1945 vazda i svugde su bili ugrozeni CETNICI a nikako Srbi! Budalo jedna ne mijesaj -Cetnike( RATKO MLADIC KARADZIC -SESELJ- TI-DACIC-ITD) i Srbe ! SRBI SU POSTEN I CASTAN NAROD!

Tivat
15.04.2021-19:46 19:46
Reply to  Miralem

Ajde , ne pretjeruj. Ko je birao takvu vlast, godinama u svim državama okolo.
Nisu četnici eskimi.