Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Vučić: Nijesam srećan što neki zvaničnici koriste rečnik koji ne smiju kada govore o Crnoj Gori

“Mi ćemo da se ponašamo odgovorno, a oni neka rade svoj posao. Što se tiče Crnograca koji vrijeđaju Srbe, nemam riječi, to je zastrašujuće”, rekao je Vučić novinarima u Minsku

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da se nada da neće biti pokušaja uzurpacije srpske imovine u Crnoj Gori.

“Mi ćemo da se ponašamo odgovorno, a oni neka rade svoj posao. Što se tiče Crnograca koji vrijeđaju Srbe, nemam riječi, to je zastrašujuće”, rekao je Vučić novinarima u Minsku.

On je kazao i da “nije srećan” što neki srpski zvaničnici koriste rječnik koji “ne smiju da koriste” kada govore o Crnoj Gori.

Ministar za inovacije i tehnološki razvoj u Vladi Srbije, Nenad Popović rekao je prije dva dana da je predsjednik Crne Gore, Milo Đukanović najveći kriminalac u Evropi.

Nakon toga je juče ambasador Srbije Zoran Bingulac pozvan je na razgovor u Ministarstvo vanjskih poslova Crne Gore zbog, kako su iz ministarstva pojasnili, kontinuiranih, negativnih izjava srpskih državnih i drugih zvaničnika o unutrašnjim pitanjima Crne Gore koje su kulminirale Popovićevom izjavom.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve