Utorak, 16 Aprila, 2024
Rubrika:

Vučić: Đukanović vidi budućnost Crne Gore u nestanku Srba

''U Crnoj Gori bi da svedu Srbe na etničku grupu'', kazao je Vučić za televiziju Pink

Milo Đukanović budućnost svoje države vidi u nestanku Srba, kazao je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić komentarišući jučerašnji susret predsjednika Hrvatske i Crne Gore u Zagrebu.

“U Crnoj Gori bi da svedu Srbe na etničku grupu”, kazao je Vučić za televiziju Pink.

On je kazao kako su Đukanović i Milanović iz Zagreba poslali poruku “mi nemamo druga posla nego da se bavimo Srbijom”.

“To što je Đukanović rekao nemam problem, ja sa svim mogu da razgovaram. On budućnost svoje zemlje vidi u nestanku Srba, on bi želio da gradi svoju zemlju u kojoj Srbi nemaju nikakva politička prava, pa onda udar na crvku, pa onda da ne mogu da se izjasne. Za popis su izmislili trik kojim bi svima po nacionalnosti rekli da su Crnogorci, a poseban dio da je etnička grupa. Zna se ko su kod nas etničke grupe, a ko nacionalne manjine”, dodao je Vučić.

Predsjednik Srbije nakon toga je kazao kako ga ipak ne zanimaju Đukanović i Milanović.

“Ne zanimaju me ni Milanović ni Đukanović, ali sam protiv politike koja vodi ka nestanku srpskog naroda”, istakao je on.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

6 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
pero
17.09.2021-20:25 20:25

Blizi ti se kraj cevabdzoijo iz Jovanice i onom tvojoj pudlici ….,

Evropa
17.09.2021-21:32 21:32

A CETNICE HTIO SI DA  unistis muslimane TVOJ PLAN 100 CETNIKA ZA JEDNOG MUSLIMANA dali i dalje mislis da ces to da uradis i dali ces im se izvinuti za tvoja zla koja si im nanijo!

JoleHR
17.09.2021-22:26 22:26

Vidi ti ljigu kukavičku. To može prodavati svojim nakupinama bjelančevina u svojoj kasabi. Ovo je klasično izokretanje istine, čisto laganje. Pila naopačke. Čista Goebbelovština na četnički način. Pa smrade četnički upravo vaša ljigava lažljiva politika vas je dovela do kolone traktora i do toga da sa vama neće niko posla iz okruženja imati. Uvijek se kukavički četnik bavi posljedicama a ne uzrocima. Uzroci, i to svi su na vašoj strani.

Milo Vujov
17.09.2021-23:45 23:45

Pickousti neznam sto misli Đukanovic,ali znam sto Misle Crnogorski Domoljubi,dvije opcije postoje u Crnoj Gori,jedna je tzv. Demokratski da nova Vlast Crnogorska kopira Podoljuba i Multicetnicku vlast,da Uradi Reviziju za vise od 100.hiljada Dosljaka pobjeglica.koji su na Korumpiran Nacin dobili Boravak a Velik dio CG.Drzavljanstvo a koji su Poplavili CG. Primorje Podgoricu i Sjever,i Svi su bili Upregnuti sa Krepalim popom u Rusenju CG. Drzave,sve ove Strance Neprijatelje Drzave i CG. Nacije,Vratiti tamo odakle su se Dovukli u Crnu Goru,Ukinuti okupatorsku ilegalnu tzv.spc.zasto su se odavno Stekli svi Pravni Uslovi dase Ukine u CG.i sve ovo ako bude bilo kakve… Pročitaj više »

Krsto
18.09.2021-15:39 15:39

Vojvoda Vucic zeli isto ono sto su zeljeli Slobodan Milosevic i Draza Mihajlovic Veliku Srbiju ili Srpski svet samo za Srbe…Draza Mihajlovic je u projektu Homogena Srbija koji su sastavili on i Stevan Moljevic napisao da se cetnici bore za Srbiju u granicama Karlovac Karlobag Virovitica a da sve one koji nisu Srbi treba protjerati ili staviti pod slovo Z..Na sudu se branio da slovo Z znaci zaplasiti..

pera
19.09.2021-11:30 11:30

A sta je srbin u CG nego manjina.