Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Vlahović: Porfirije ima onoliko prava da potpiše Temeljni ugovor, koliko je Božović ambasador u CG

''To maniti ne bi radio''. Ovo je neozbiljno, žalimo slučaj, poručio je Vlahović

Crnogorski ambasador, Miodrag Vlahović reagovao je nakon što je građanin Vladimir Božović prilikom posjete patrijarhu Porfiriju u Beogradu predstavljen kao ambasador Srbije u Crnoj Gori, poručujući “to maniti ne bi radio”.

“‘To maniti ne bi radio’. Očekujem promptnu ekspertsku reakciju MVP Crne Gore! Osoba na slici desno, Porfirije Prvoslav Perić, ima tačno onoliko prava da potpiše ”Temeljni ugovor” sa Crnom Gorom koliko je osoba, na slici lijevo, ambasador u CG! Ovo je neozbiljno, žalimo slučaj. Farsa”, napisao je Vlahović na Tviteru.

Srpski patrijarh Porfirije juče je, kako su naveli na zvaničnom sajtu SPC, u posjetu “primio ambasadora Srbije u Crnoj Gori” Vladimira Božovića.

Podsjetimo, Ministarstvo vanjskih poslova proglasilo je ambasadora Srbije personom non grata i uskratila mu boravak krajem prošle godine. Sa druge strane, Božović je saopštio da je i dalje ovlašćeni predstavnik Srbije i da taj posao obavlja iz Beograda.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Tihana
29.04.2021-12:06 12:06

I osoba lijevo i osoba desno su ekstrakt zla. Građanin sotona i pop sotona.

nenad mne
30.04.2021-11:27 11:27

Pa, možda, će on poći u zemlju u kojoj je Božović ambasador? Kako bi bilo da njemački ambasador u Austriji izjavi kako je Hitlerova aneksija bila vjekovna želja austrijskog naroda?