Utorak, 23 Aprila, 2024
Rubrika:

Vladimir Jovanović: Sraman čin Bečićeve partije

Javno targetiranje čitave porodice zbog neodgovornosti nekog od njenih članova sraman je čin Bečićeve partije. I veoma opasan. I zbog toga će biti pozvani na odgovornost"

Novinar i publicista Vladimir Jovanović reagovao je na današnje saopštenje Demokrata.

foto rtcg.me

“Demokrate, politička partija Alekse Bečića, danas je objavila saopštenje za javnost. Optužili su Borislava Jovanovića, književnika, mog oca, da im je preko svog fiksnog telefona iz Mojkovca upućivao prijetnje. I mene su pomenuli u saopštenju.

Radi se o podvali.

Moj otac nikom nije prijetio, niti se uopšte nalazio u Mojkovcu kada su prijetnje upućene s njegovog fiksnog telefona. Glas na audio-snimku nije njegov. Prijetnje je uputio T.J. moj mlađi brat. Zbog toga je ubrzo od policije priveden i procesuiran u skladu sa zakonom. Priznao je djelo – o čemu postoji uredna dokumentacija. Pritvoren je i predmet protiv njega je u toku.

Svi Mojkovčani koji poznaju mog mlađeg brata, znaju da se radi o potpuno bezazlenoj osobi, čije je zdravlje godinama unazad narušeno. Protiv njega nikad nije vođen prekršajni ili krivični postupak. Ipak, on je punoljetan građanin. U afektu je saopštio neprihvatljive stvari. Ako je kriv, snosiće zakonske posljedice.

Javno targetiranje čitave porodice zbog neodgovornosti nekog od njenih članova sraman je čin Bečićeve partije. I veoma opasan. I zbog toga će biti pozvani na odgovornost”.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve