Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Vlada: Užasnuti smo i zabrinuti zbog odnosa policije Republike Srbije prema djeci premijera Krivokapića

Djeca i unuci premijera Krivokapića, iz bezbjednosnih razloga, već tokom noći iz Beograda su doputovali u Crnu Goru

Iz Vlade Crne Gore su reagovali zbog odnosa policije Repubilke Srbije prema porodici premijera Zdravka Krivokapića. Saopštenje Vlade prenosimo integralno.

“Obavještavamo javnost da su sinoć, u Beogradu, pripadnici policije Republike Srbije na grub i nedopustiv način atakovali na sina predsjednika Vlade Crne Gore prof. dr Zdravka Krivokapića u trenutku kada se svojim automobilom parkirao ispred zgrade u kojoj, sa porodicom, živi jedna od kćeri premijera Krivokapića. U pratnji premijerovog sina, koji je štićena ličnost, bio je policijski službenik UP Crne Gore.

Policijski službenici Republike Srbije, repetirajući pištolje, zatražili su od premijerovog sina, u trenutku kada je izlazio iz automobila, da stavi ruke na glavu, pa na krov automobila, pravdajući svoj postupak naredbom koju su dobili, ne pokazavši pri tom nikakav pisani nalog.

Djeca i unuci premijera Krivokapića, iz bezbjednosnih razloga, već tokom noći iz Beograda su doputovali u Crnu Goru.

Užasnuti smo i zabrinuti zbog odnosa policije Republike Srbije prema djeci crnogorskog premijera, posebno imajući u vidu da su zbog sličnih neprijatnosti kćerke premijera Krivokapića već jednom morale napustiti Beograd.

Sve dalje aktivnosti povodom ovog slučaja će preuzeti Ministarstvo vanjskih poslova Crne Gore”, navodi se u reagovanju Vlade CG.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Nikola
11.09.2021-13:22 13:22

Ovo govedo podoljuba i podguzne muve picoustog genocidasa nije sramota jer obraza nema pa potura djecu i unucad u svrhu manipulacija. Piiii gadi mi se gov..o picoustansko posrbica cetnicka!

Beli
11.09.2021-13:40 13:40

Zar Beograd nije njihova kuća?