Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Vlada spremna za razgovor s Đeljošajem

Povodom novonastale situacije u opštini Tuzi i nepoštovanja važećih epidemioloških mjera, kojima se obezbeđuje zdravlje građana Tuzi i cijele Crne Gore, Vlada je spremna da odmah sjedne za sto sa g. Đeljošajem i riješi nastali problem

Vlada Crne Gore spremna je da odmah sjedne za sto s predsjednikom Opštine Tuzi Nikom Đeljošajem i riješi problem koji je nastao nakon jutrošnjeg otvaranja ugostiteljskih objekata, uprkos novim mjerama Ministarstva zdravlja.

Iz crnogorske Vlade su na Tviteru objavili da interes države i građana mora biti ispred svih drugih interesa, a nijedan pojedinac nije i neće biti jači od države.

“Povodom novonastale situacije u opštini Tuzi i nepoštovanja važećih epidemioloških mjera, kojima se obezbeđuje zdravlje građana Tuzi i cijele Crne Gore, Vlada je spremna da odmah sjedne za sto sa g. Đeljošajem i riješi nastali problem”, navode iz Vlade.

Iz Vlade poručuju da “interes države i građana mora biti ispred svih drugih interesa, a nijedan pojedinac nije i neće biti jači od države”.

 

Podsjećamo, Đeljošaj i građani Tuzi blokirali su centar opštine i međunarodni put prema Albaniji, nakon što je policija jutros pokušala da zatvori ugostiteljske objekte.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Ha20
25.02.2021-11:40 11:40

A sta bi trebalo ovo da znaci ” Nakon sto je policija jutros pokusala da zatvori ugostiteljske objekte ” Jel to znaci da u pokusaju nijesu uspjeli ili na koji nacin da se to protumaci ?? Mislim da ova vlada stavlja sama sebi omcu oko vrata a mozda je i zasluzuju sudeci po njihovom bahatom, bezobraznom i amaterskom ponasanju.

walter
25.02.2021-11:44 11:44

Nije najteže za jednu državu kada ima lošu Vladu-promijeni se.Najteže je kada je ljudi nazovu :SRAMOTNA VLADA.
To se ne može oprati,ne može se zaboraviti.

SLOBODA
25.02.2021-12:39 12:39

Trebao bi odbit da razgovara sa SRPSKOM VLADOM dok se ne izabere nova sa MANJINAMA!