Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Vlada: Razriješena Mila Kasalica, izabrana tri pomoćnika u Monstatu

Vlada je donijela Rješenje o određivanju Darka Rašovića za vršioca dužnosti pomoćnika direktora Uprave za inspekcijske poslove

Vlada Crne Gore je, na današnjoj 32. sjednici kojom je predsjedavao premijer u tehničkom mandatu Dritan Abazović, razmotrila više kadrovskih pitanja.

U tom kontekstu Vlada je donijela Rješenje o određivanju Darka Rašovića za vršioca dužnosti pomoćnika direktora Uprave za inspekcijske poslove.

Takođe, Vlada je donijela Rješenje o prestanku dužnosti državnog sekretara u Ministarstvu evropskih poslova Aleksandra Maškovića, kao i Rješenje o prestanku mandata pomoćnice direktora Agencije za kontrolu i obezbjeđenje kvaliteta visokog obrazovanja mr Maje Radunović. 

Na današnjoj sjednici Vlada je donijela Rješenje o prestanku mandata pomoćnice direktora Agencije za kontrolu i obezbjeđenje kvaliteta visokog obrazovanja mr Tijane Stanković, Rješenje o razrješenju državne sekretarke u Ministarstvu finansija Mile Kasalice.

Vlada je donijela Rješenje o određivanju Božidara Terzića za vršioca dužnosti pomoćnika direktora Uprave za statistiku, kao i Rješenje o određivanju Branke Raičević za vršiteljku dužnosti pomoćnika direktora Uprave za statistiku i Rješenje o određivanju Snežane Remiković za vršiteljku dužnosti pomoćnice direktora Uprave za statistiku.

Vlada je donijela Rješenje o prestanku vršenja dužnosti v.d. generalnog direktora Direktorata za centralnu harmonizaciju i razvoj unutrašnjih kontrola u Ministarstvu finansija Mladena Vlahovića i Rješenje o postavljenju Lidije Ljumović za generalnu direktoricu Direktorata za inovacije, otvorenost javne uprave i saradnju sa NVO u Ministarstvu javne uprave.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
BobZeković
08.12.2022-19:10 19:10

Ruka zločina brata Abaza ubija i uništava sve pred sobom. Od njega nišu ništa bolji, njegovi ministri, koji su pristi ruke zločina. Udri brate Abaze. Diktatori i kriminalci, ogrezli u zločinu, uvijek idu do kraja. DO TVOJEG SIGURNO!

Tara
08.12.2022-19:22 19:22

Cetnik..do cetnika..koji su drzavu sveli na ivici ponora..