Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Vlada organizuje svečanost povodom godinu rada, novinarima zabranjeno da postavljaju pitanja

Predstaviće rezultate koje je postigla u prethodnih godinu

Vlada Crne Gore organizovaće sjutra u 12 sati u staroj zgradi Vlade svečanost povodom obilježavanja prve godine rada, prilikom čega će predstaviti kapitalne rezultate koje je postigla u prethodnih godinu dana.

Kako su naveli u saopštenju, događaju će prisustvovati članovi Vlade, državni sekretari, glavna pregovaračica, kao i savjetnici premijera i potpredsjednika.

„Ministri će tokom događaja, kroz prezentacije i video poruke, predstaviti najznačajnije rezultate rada ministarstava na čijem su čelu“, navode iz Vlade.

Nakon prezentacije će biti upriličen i prigodan koktel.

Početak prezentacije zakazan je za 12 časova.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
BMX
06.12.2021-16:15 16:15

Srecna vam sloboda ! Svanulo i osvjezilo ! Nego sto nego ne smiju se postavljati se pitanja. Ima da se cuti i slusaju bajke nebuloze premijereja i apostola o pomjeranju planina, zivotu posle smrti i velikanima teologije i sl trabunjanja.
Zato, zivjela denokratija i slobida, bravo i URA !

Petar Pan
06.12.2021-18:12 18:12

Da imaju išta u glavi, novinari ne bi ni došli. Zamislite konferenciju za novinare na kojoj treba da ćutite… Ljepše im je sve pratiti iz redakcije ili iz toplog doma. A što se tiče koktela i zakuske, neka se ne troše. Neka žderu na sjednicama vlade kako su i naučili.