Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Vjera Rašković Perojević nova predsjednica Alijanse žena DPS Kotor

Prisutnima se obratio i koordinator ispred Izvršnog odobra DPS za Kotor Velibor Bošković koji je izrazio zadovoljstvo dosadašnjom saradnjom sa članicama Alijanse žena DPS Kotor

Na održanoj sjednici Opštinskog odbora Alijanse žena DPS u Kotoru za predsjednicu je izabrana Vjera Rašković  Perojević.

U svom obraćanju članicama AŽ DPS Kotor predsjednik kotorskog DPS-a Neđeljko Moškov kazao je da će volja, odgovornost, znanje i predanost žena DPS tek u bliskoj budućnosti biti dodatno prepoznata i vrednovana u društvu.

“Uz zajedničke napore, brže nego što svi misle, izaći ćemo iz krize koja je aktuelna u našem gradu. Raduje me što ćete baš vi imati udjela u tome, jer svaka na svoj način može dati nemjerljiv doprinos u savladavanju ovog izazova”, poručio je Moškov.

Prisutnima se obratio i koordinator ispred Izvršnog odobra DPS za Kotor Velibor Bošković koji je izrazio zadovoljstvo dosadašnjom saradnjom sa članicama Alijanse žena DPS Kotor.

,,Tu sam da vam pomognem da sve vaše vizije pretvorite u djela. Toliko toga imate na umu i vjerujem da ćemo uskoro početi sa realizacijom”, rekao je Bošković.

Nakon što je izabrana za novu predsjednicu ove organizacije u Kotoru Rašković Perojević se zahvalila na ukazanom povjerenju da bude, kako je to istakla, “prva među jednakima”.

Ona je kazala da povjerenje u ovom trenutku ima posebnu težinu, te da će “dati sve od sebe da ga opravda”.

,,Godine rada u partiji i za partiju dale su mi podstrek da prihvatim ovo odgovorno mjesto. Prema njemu ću se odnositi kao što se odnosim prema svojoj porodici i radnom mjestu, bez interesa i prečica ka zajedničkom uspjehu. Kako do sada tako i u novom mandatu, važno mi je da imam obraza da vam se svima obratim i pozovem vas u bilo koje doba dana. Obraz – on se ne uči. Nije ispit da bi ga spremao. Ne pere se, ne pozajmljuje. Ne prodaje se – ili ga imaš, ili ne. Kad ga jednom izgubiš, više se ne vraća. On je tvoja slika, odaje te”, zaključila je Rašković Perojević.

Kako su naveli, Rašković Perojević rođena je 7. juna 1979. godine.

“Sadašnja je direktorica JPU ,,Radost” Kotor, gdje je počela da radi kao vaspitačica. Na Filozofskom fakultetu u Nikšiću završila je Predškolsko obrazovanje 2002. godine. Već 2011. i bačelor studije na Fakultetu za mediteranske poslovne studije, a 2020. godine započela specijalističke studije na odsjeku za Agencijsko poslovanje, carinu i špediciju”, dodaju iz AŽ Kotor.

U četiri mandata je član Opštinskog odbora DPS Kotor, bila je u dva mandata ispred DPS-a odbornica u SO Kotor i član GO u dva mandata.

“Majka je sedmogodišnjeg dječaka Ivana“, zaključili su iz AŽ Kotor.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve