Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

VIJESTI U CECINOM STILU ŠTITE GRANTOGUTAČICU Afera im propala, pa uklanjanjem videa spašavaju Vanju od bruke!

Pozivajući se na autorska prava, koncern Vijesti je postupio slično kao Ceca i naložio platformi You Tube da blokira snimke sa isječcima iz emisije ''Načisto'' koje je portal Aktuelno objavio u nedjelju. Ovakav postupak medijskih pokrovitelja koji žele da zaštite svoj resurs - Ćalović Marković ne treba da čudi, s obzirom da je na snimcima izvučena ogoljena esencija njenog agresivnog i nevaspitanog ponašanja kojim krije nedostatak dokaza za svoju najnoviju fabrikovanu ''aferu''.

Profesionalna sakupljačica grantova, funkcionerka vlade koja je ironično na čelu (ne)vladine organizacije MANS Vanja Ćalović, pokušala je prije nekoliko dana da po ko zna koji put lansira izmišljenu ”aferu” čiji je cilj bio politička kompromitacija predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića.

Plan je bio jasan – napadom na Đukanovića urušiti jedinu zdravu instituciju – Predsjednika, koja je zadržala integritet i pored destruktivnog pritiska trenutne izdajničke vlade i njihovih nalogodavaca.

Međutim, ovaj jadni pokušaj kreiranja ,,afere”, kako smo već pisali, raspršio se kao prdež na vjetru a saradnici grantogutačke uzdanice Ćalović – Marković koju nova vlast koristi za dnevnopolitičke potrebe, pokušavaju da je spasu od potpune kompromitacije.

Portal Aktuelno objavio je u nedjelju tekst pod naslovom ”TIRADA PROSTAKLUKA I FRUSTRACIJE Vanja razočarala nalogodavce: Umjesto nove afere dobili bahatost, neznanje, nevaspitanje i jedno JE*O TE!” gdje smo, narodski rečeno, na sastavne djelove razvalili jalovi pokušaj Ćalović i njenih medijskih pokrovitelja da kreiraju novu ,,aferu”.

Na televiziji kao u kafani

Dokazali smo pri tom da je ona samo batina u rukama političkih nalogodavaca koja ima zadatak da iznosi sumanute optužbe i etiketira, a nedostatak dokaza nadomješćuje agresivnošću, prostaklukom i demonstracijom kućnog nevaspitanja.

Nakon što je javnost uvidjela da se afera u režiji Ćalović Marković, njenih nalogodavaca iz vlasti i medijskih pokrovitelja potpuno urušila, akteri ovog sramnog podmetanja pokušavaju da na svaki način sačuvaju svoj reciklirani resurs od potpune kompromitacije, ako je to uopšte više moguće.

Da bi sakrili laži, agresivnost, patologiju i demnostraciju vaspitne zapuštenosti koju je Ćalović iskazala u emisiji ”Načisto” gdje je gostovala sa glavnim specijalnim tužiocem Milivojem Katnićem, u pomoć su joj pritekli medijski pokrovitelji iz Vijesti.

Cenzura za spas Vanje

Oni su u pokušaju da sakriju dokaze nemoći najčuvenije grantogutačice u Crnoj Gori, možda i u regionu, pribjegli taktici koju je nedavno koristila udovica kriminalca, ratnog zločinca, vođe paravojne formacije ”Tigrovi” Željka Ražnatovića ArkanaSvetlana Ceca Ražnatović, kada je od platforme You Tube tražila povlačenje epizode serijala ”Junaci doba zlog” u kojoj je ona bila tema.

Pozivajući se na autorska prava, koncern Vijesti je postupio slično kao Ceca i naložio platformi You Tube da blokira snimke sa isječcima iz emisije ”Načisto” koje je portal Aktuelno objavio u nedjelju.

Ovakav postupak medijskih pokrovitelja koji žele da zaštite svoj resurs – Ćalović Marković, ne treba da čudi, s obzirom da je na snimcima izvučena ogoljena esencija njenog agresivnog i nevaspitanog ponašanja kojim krije nedostatak dokaza za svoju najnoviju fabrikovanu ”aferu”.

Da koncern Vijesti favorizuje Ćalović – Marković mogao je da shvati svako ko je odgledao pomenutu emisiju u kojoj je gostovala sa tužiocem Katnićem. Iako je Katnić po starom dobrom običaju prilikom gostovanja iskazao zavidan stepene neznanja, zbunjenosti i talenat za konfuzno izražavanje, treba istaći da je voditelj emisije Petar Komnenić u više navrata u emisiji stao na stranu Ćalović-Marković i zajedno sa njom napadao Katnića, što je jasno svima koji su odgledali emisiju.

Da postoji osnovana sumnja da su Komnenić i Ćalović Marković djelovali koordinirano, govori i fotografija koja kruži društvenim mrežama a na kojoj se vide njih dvoje kako sjede u jednom kafiću. Iako sa na društvenim mrežama tvrdi da je fotografija nastala neposredno prije emisije, to nijesmo mogli sa sigurnošću da utvrdimo. Ali ipak je jasno da osim poslovnih, Komnenić i Ćalović Marković imaju i privatne kontakte, što je dovoljno da izazove sumnju u koordinisani napad na ionako pogubljenog Katnića.

Interesantno je da je jedini video koji nije blokiran onaj gdje Ćalović u sred emisije izgovara ”JE*O TE” koji je za sad prikupio 17.000 pregleda. Zašto taj video nije uklonjen ostaje misterija.

Ovakva cenzura je očekivana od koncerna Vijesti, za koji se u javnosti godinama vezuju najopskurnije radnje, politička subverzija i kreiranje naručenih ”afera” usmjerenih na ljude koji su im se suprotstavili.

Stoga portal Aktuelno, osim blokiranja video zapisa, očekuje novu tužbu od strane ove grupacije koja važi za nalogodavce nove vlasti i koja već više od dvije godine pokušava da nas ugasi neosnovanim tužbama koje im prolaze pred kompromitovanim i korumpiranim sudovima, o čemu možete čitati OVDJE.

S obzirom da se ovdje radi o brutalnoj cenzuri i da je crnogorska javnost uskraćena za pravo da sagleda istinu o kreatorki ”afera” i njenim medijskim pokroviteljima portal Aktuelno ponovo objavljuje cenzurisane snimke, ali na drugoj platformi.

U.P.A.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

9 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
džudović
13.10.2021-14:09 14:09

Čim je Ćalović počela da u emisiji maše sa papirima bilo je jasno da je sa Komnenićem dogovorila teme za razgovor i na osnovu toga pripremila papire. Očigledno je da Komnenić nije više nezavistan novinar i da mu urednici diktiraju ponašanje.

Dno
13.10.2021-16:44 16:44

kakva ulicarka dno dna

Sara
13.10.2021-18:58 18:58

Uzasna zena..nevaspitana..gospodin Katnic se ponizio..da je dosao sa ovakvom osobom..da diskutira..Komnenic je ovu NVO laparacu javno uzdrzao..

Zlo
13.10.2021-19:10 19:10

Ovakvo mafijaško zlo, kao što su MANS i Vijesti nema niđe na kugli zemaljskoj. Uličarska bagra. Ne zna se ko je veća od njih. MANS! Ali i obratno. Đoko Orlandić

Naroz
13.10.2021-21:12 21:12

Naslovna fotografija neodoljivo asocira na doggy style… ;)

ZAGA
13.10.2021-23:07 23:07

Ovako zlo od žene, primitivne u svakom pogledu očigledno nije ni za kakav intervju sa drugim osobama koje imaju i malo dostojanstva!
Vidi se da je presrećna sto je došla na TV
Pa joj ni voditelj nije bio potreban, inače on totalno nespreman i uplašen od nje!
Sramota me je od nje kao žene i intelektualke!

Kerber
14.10.2021-06:28 06:28

Nije prvi put da se video sklanja! Sklonjen je i onaj sa Ade Bojane, koji je snimilo “Govedo sa krštenicom”! Zlostavljač koza snimio zlostavljačicu “Dalmatinaca”!

Andro
14.10.2021-07:32 07:32

Kakvo zlo Mans? Pa ovi je samo dostavljeno Vanji, od strane istrazivackih kuca i revizora
.A narod C.G.se stidi od o og ludog Kate. Bar tako su.ga zvali studenti
Za vrijeme njegovih studija. Nije.umio dvije progohoriti. A ovji stari mamlaxi sto pominju dalmatinera. Bolje da.pogledaju zene i kcerke sa kojim dal.at
I vodoinstalatrima spavaju. A Mansu je naredeno da ovo i:nesu. Pa i.Mans je Cin

Marinko
14.10.2021-07:57 07:57

crno – bijelo,