Utorak, 16 Aprila, 2024
Rubrika:

Vidovdan: U Patrijaršiji Srbije sekretar Vlade CG Milonjić nazvao Krivokapića IZDAJNIKOM

Kako se navodi, povod je što je u gluvo doba noći Patrijaršija Srbije morala da objavljuje javno saopštenje da Temeljni ugovor nije potpisan

U oštrom članku, koji obiluje i uvredma, srpski portal „Vidovdan”, blizak Patrijaršiji Srbije, danas je osuo drvlje i kamenje na Zdravka Krivokapića, te Aleksu Bečića, medijsku grupu „Vijesti” i ministra finansija Milojka Spajića – nazivaju ga „zetom” Krivokapića.

Kako se navodi, povod je što je u gluvo doba noći Patrijaršija Srbije morala da objavljuje javno saopštenje da Temeljni ugovor nije potpisan.

Tvrdi se da je to „sihronizovana akcija” Krivokapić-Bečić-„Vijesti”-Spajić.

Nasuprot njima, navode kao primjer poslušnosti Srbiji – Boža Milonjića, sekretara Krivokapićeve vlade!

U obraćanju Krivokapiću se kaže:

„Bečić daje tihu izjavu, ti frontalan napad, da bi obezbijedio ‘Vijestima’ i Željku Ivanoviću da osipaju drvlje i kamenje po Beogradu.

Što ne kažete, ti i ‘Vijesti’, kako ti se ZET ponašao u Patrijaršiji? Što ne kažeš kako se DRAO… i PRIJETIO da će da obori Temeljni ugovor pred sudom?

Što ne kažeš kako vas je nazvao generalni sekretar vlade BOŽO MILONJIĆ pred patrijarhom i vladikama: IZDAJNICI!”

Još se preko „Vidovdana” Krivokapiću poručuje:

„Kažeš da ti je žena bolesna, a to ti nije smetalo da se šetkaš i smješkaš (sjutradan) po Sloveniji, a smetalo ti je da ostaneš (u Patrijaršiji Srbije) da završiš ugovor?”

Kako smo ranije objavili, prisustvo u zdanju Patrijaršije Srbije prošlog četvrtka uveče i Krivokapićevih ministara finansija Spajića i ekonomskoga razvoja Jakova Miltovića je potvrda da su glavni predmeti Temeljnoga ugovora zapravo svojinske i finansijske PLJAČKAŠKE NAMJERE Crkve Srbije tj. Republike Srbije prema državnoj imovini Crne Gore.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve