Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Vešović: Krivokapić priznao da Vlada neće biti ekspertska, URA prevarila birače

Mandatar Zdravko Krivokapić kazao je da će nova Vlada biti formirana do 10. ili 11. novembra, te dodao da neće moći biti skroz ekspertska

Najnovija izjava mandatara Zdravka Krivokapića da je nemoguće u postojećem ambijentu formirati potpuno ekspertsku vladu, pokazuje, ono što smo od početka tvrdili, da je URA na proteklim izborima imala zadatak da dio suverenističkih glasova prinese velikosrpskom bloku, a da je kao mamac upotrijebljena priča o ekspertima, poručio je poslanik Demokratske partije socijalista Časlav Vešović.

Časlav Vešović (foto arhiva)

“Očigledno je da se radi o prevari glasača, i da ćemo umjesto ekspertske dobiti eksperimentalnu vladu?! Izigrani su svi oni koji su, zavedeni Abazovićevim obećanjem o stručnjacima u Vladi, zapravo dali glas da isluženi i nepopularni političari, bez ikakvih kvalifikacija i iskustva, zasjednu u ministarske fotelje. Već iz samog procesa formiranja vlade, jasno je da će se izvršna vlast bazirati na ucjenama, pritiscima i igri moći između njenih konstituenata, kojima je jedino zajedničko to da po svaku cijenu, bez ikakvih principa žele svoje parče vlasti”, naglasiao je Vešović.

Mandatar Zdravko Krivokapić kazao je da će nova Vlada biti formirana do 10. ili 11. novembra, te dodao da neće moći biti skroz ekspertska.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve