Četvrtak, 18 Aprila, 2024
Rubrika:

Vesna Radunović: Ratni zločinac Šešelj i ja nikad ne možemo imati istoga kandidata

''Tuđa, okupatorska crkva, ratni zločinac vojvoda Šešelj i ini dušmani našeg postojanja, i ja, ne možemo nikad imati istoga kandidata u izbornoj trci u Crnoj Gori''

Vesna Radunović je več četvrt vijeka u Njujorku, ali vezu sa domovinom nikad nije prekidala, piše Antena M.

U najslavnijem periodu LSCG, bila ne samo istaknuta liberalka, nego i nezaobilazna u izbornom Štabu partije koja je u prvoj polovini 90-ih spašavala obraz Crne Gore.

Anteni M javila se porukom da opet dolazi, jer je domovina opet u opasnosti.

“Dolazim da dam svoj glas protiv epohalne, bezočne prevare, mnogo gore od one 1918. koju mi, Crnogorci, i dan danas bolujemo i plaćamo joj ceh, i koja prijeti da poništi naš identitet i naše biće. Tuđa, okupatorska crkva, ratni zločinac vojvoda Šešelj i ini dušmani našeg postojanja, i ja, ne možemo nikad imati istoga kandidata u izbornoj trci u Crnoj Gori.” – poručuje za Antenu M Vesna Radunović.

Za one koji ne znaju, udaljenost Podgorica – Njujork je 7350 km. Da se bolje razumije šta je, ali zaista, ljubav prema Crnoj Gori.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
BobZeković
27.03.2023-15:39 15:39

Vesna Radunović, jedna od najboljih, najplemenitijih i najomiljenihih vodećih ličnosti modernog, privlačnog, voljenog LSCG. Ona mu je dala pečat savremene političke partije Evrope, na kojoj je čitavi svijet mogao pozavidjeti Crnoj Gori. SRDAČAN POZDRAV I DOBRO DOŠLA U TVOJU CRNU GORU! EVIJAVA MONTENEGRO! NEGO ŠTO!