Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Veljović: Miloševiću smetaju crnogorski državljani u Nikšiću, a ne i predizborni mešetari iz susjednih država

Nekadašnji šef policije Veselin Veljović kazao je da je zanimljivo i indikativno da državnom sekretaru u Ministarsvu unutrašnjih poslova Radu Miloševiću u Nikšiću smeta on, državljanin Crne Gore, a ne i gomila bezbjednosno interesantnih lica i predizbornih mešetara iz susjednih država, koji rovare gradom mjesecima

Nekadašnji šef policije Veselin Veljović kazao je da je zanimljivo i indikativno da državnom sekretaru u Ministarsvu unutrašnjih poslova Radu Miloševiću u Nikšiću smeta on, državljanin Crne Gore, a ne i gomila bezbjednosno interesantnih lica i predizbornih mešetara iz susjednih država, koji rovare gradom mjesecima.

“S jedne strane nije teško objasniti što se novopečeni funkcioner MUP-a ne snalazi dobro u novoj ulozi, pošto je od rane mladosti imao problem da spozna šta je zakonito, a šta nije. S druge strane, teško se navići da u institucijama Crne Gore sjede ljudi koji nemaju hrabrost ni da progovore o ugrožavanju suvereniteta naše države, a kamo li da se tome suprotstave”, naveo je Veljović u reagovanju.

Kako dodaje, on u Nikšiću ili bilo gdje drugo ima samo jedan moto: Da je vječna.

“A, šta je ideja vodilja Rada Miloševića i njemu sličnih? Da je nema?”, pita Veljović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
cceettii
10.03.2021-05:37 05:37

Veljovicu nikako da dodjete pameti bili su nam djjedovi pod okupacijom 1918 pricali su nam Ocevima jade i muku !! Oslobodi- Milo Crnu Goru 2006 kroz jade i muke i stalno nam je duvalo samo sa jedne strane ! To ste trebali da cuvate vise od ociju Vidite li kako vas razoruzase ni nedelja dana svu CG pod svoju komandu i samo se smiju da niko ne smije pisnut ! primili ste stranaca ( Izbjeglica ) od 1987 nasih neprijatelja nego sto je bilo Crnogoraca PRIMJER DANSKA NIKOM NE DAJE DRZAVLJANSTVO VEC-30 GODINA SVE IH VRACAJU U SVOJOJ MATICI !Zna… Pročitaj više »