Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Veljović Daniloviću: Radije dan sa komitama, nego 100 godina u anticrnogorskoj vladi

''Nije istina da sam ja organizator protesta crnogorskih komita. Istina je da bih radije bio jedan dan sa njima, nego 100 godina u anticrnogorskoj i nesposobnoj vladi''

Nekadašnji privremeni ministar Uprave policije Goran Danilović manipuliše i obmanjuje crnogorske građane u euforiji oslobodioca, krilaticom Sloga biće poraz vragu, poručuje savjetnik predsjednika države za bezbjednost i odbranu i nekadašnji direktor policije Veselin Veljović.

Građani Crne Gore, kako kaže, imaju priliku ovih dana da vide i slogu i vraga koji ih neće zaplasiti.

“Nije istina da sam ja organizator protesta crnogorskih komita. Istina je da bih radije bio jedan dan sa njima, nego 100 godina u anticrnogorskoj i nesposobnoj vladi. Veselin Veljović ce uvijek biti s crnogorskim patriotama, nikad s kvislinzima i izdajnicima Crne Gore”, poručuje Veljović.

Danilović je danas saopštio da je komite na čelu sa Veljovićem “žele sukob i užasni metež”.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Cetinje
09.04.2021-21:08 21:08

E neka si reka cetnicima u brk bez pardona vjeruj ja im odma gasim TV a kamoli sjest sa njima to su zli ljudi!! A za cetnika Danilovica velikosrpskog nacionalistu on je psihicki poremecen i ne obracat sta prica on da je normalan nebi setao svaku noc u 19-.sest mjeseci !

pero
09.04.2021-22:51 22:51
Reply to  Cetinje

To je cuveno djedovo dijete