Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

VDT: Jovanović dala nalog da se formira predmet povodom audio snimaka

Vršiteljka družnosti Vrhovne drzavne tuziteljke Maja Jovanović dala je nalog Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici da se ovim povodom formira predmet i da se nakon analize dostavljenog materijala donese odluka o daljem postupanju u ovom slučaju

Vršiteljka dužnosti Vrhovne državne tužiteljke Maja Jovanović dala je nalog Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici da se formira predmet povodom audio zapisa na kojima se čuju detalji policijske akcije na Cetinju u septembru prošle godine, saopšteno je iz Vrhovnog državnog tužilaštva (VDT). VDT-u je audio zapise dostavio građanski aktivista Aleksandar Zeković.

“Vršiteljka družnosti Vrhovne drzavne tuziteljke Maja Jovanović dala je nalog Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici da se ovim povodom formira predmet i da se nakon analize dostavljenog materijala donese odluka o daljem postupanju u ovom slučaju”, navodi se u saopštenju VDT-a.

Zeković je napisao je na Twitteru da su on i Svetlana Pajović na email adrese primili audio zapise koji ukazuju na osnovanu sumnja da lice koje govori, a tvrdi se da je to navodno policijski službenik Petar Knežević, počinio krivično djelo. Zeković je kazao da su odmah obavijestili Vrhovnog državnog tužioca i druge adrese u zemlji.

Na snimku se navodno čuje glas komandira PTJ, Petra Kneževića koji govori da je 5. septembra prošle godine bio na vezi sa kriminalcima koji su bili spremni da krenu na Cetinje, i građane koji su protestovali u prijestonici naziva bagrom.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
RIR
01.05.2022-14:32 14:32

SVAKA ČAST !
On je bagra a ne CG i crnogorci /ni CT /