Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Utvrđeni konačni rezultati na lokalnim izborima na Cetinju

U mandatima, DPS ima 14, SDP 8, URA 4, Demokrate 3, Stara garda LSCG 3 i Socijaldemokrate i Liberalna partija jedan mandat

Izborna komisija Prijestonice Cetinje je na danas održanoj sjednici, u devet časova, shodno članu 98 Zakona o izboru odbornika i poslanika, uzimajući u obzir činjenicu da u propisanom roku nije bilo prigovora, odnosno žalbi na privremene rezultate izbora za izbor odbornika u Skupštini Prijestonice Cetinje, utvrdila konačne rezultate izbora za izbor odbornika u Skupštini Prijestonice Cetinje, na izborima koji su održani 05. decembra ove godine.

Demokratska partija socijalista je osvojila 3669 glasova, Socijaldemokratska partija 2031, URA 996, Demokrate 878, Stara garda LSCG 827, Socijaldemokrate i Liberalna partija 389, Ekološka knjaževina stara Crna Gora 123 i Socijalistička narodna partija 135 glasova.

U mandatima, DPS ima 14, SDP 8, URA 4, Demokrate 3, Stara garda LSCG 3 i Socijaldemokrate i Liberalna partija jedan mandat.

Rok za konstituisanje Skupštine je 60 dana od održavanja izbora, a rok za izbor gradonačelnika je trideset dana nakon konstituisanja parlamenta.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve