Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Uredništvo Gradske: Zgroženi smo Spajićevim ponašanjem, političari da iskontrolišu bahatost i primitivizam

Oni ističu kako je Spajić pokušao da ponizi njihovu novinarku, nakon što ga je ona upitala ko će snositi troškove današnjeg ručka upriličenog za predstavnike medij

Uredništvo Gradske televizije reagovalo je večeras povodom riječi koje je lider pokreta Evropa sad Milojko Spajić na današnjoj press konferenciji uputio njihovoj novinarki Danici Janković.

Oni ističu kako je Spajić pokušao da ponizi njihovu novinarku, nakon što ga je ona upitala ko će snositi troškove današnjeg ručka upriličenog za predstavnike medija.

“Ne znam, ali nemam nikakav problem da platim ovaj ručak. Ukoliko hoćete da i Vama lično platim ručak sjutra ili preksjutra i ako imate dodatna pitanja isto nije problem”, prenosi Gradska Spajićeve riječi.

Oni ističu kako su zgroženi time.

“Zgroženo Spajićevim ponašanjem, uredništvo Gradske televizije još jednom apeluje na sve aktere političke scene da barem u javnosti kontrolišu svoju bahatost i primitivizam, te da se pristojno ponašaju prema predstavnicima medija”, navelo je uredništvo Gradske.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
RIR
19.02.2023-19:36 19:36

…nimalo nijesam zgrožen ponašanjem ovog ULIČARA-zgrožen sam bio kad se pojavio u CG i prve izjave”došao sam da pomognem SPC”-mlad čovijek ,ko zna što je radio i čime se bavio …to je trebao da provjeri onaj “svaštaljub”primajuci ga kao tkzv”apostola”-to što je spavao na kauč kod onog gosp.njegova prva izjava se i uklapa u sve…on nista i nije znao…on je lažov i on nas “drži”kao njegov brat iz LA
misle da mi “nista slano ne jedemo”…ološ !

BobZeković
20.02.2023-11:26 11:26

Zgrožen sam prihvatanjem NOVINARA DA PRISUSTVUJU korupcionaškom ručku, koji je upriličio za njih ULIČAR OD PREDSJEDNIČKOG KANDIDATA, SPAJIĆ! Kakav gadluk SVE SKUPA! OPREM DOBRO SVE SKUPA!

ZAGA
20.02.2023-19:28 19:28

Polu svetski srafciger, primitivizam mu iskače iz elegantnih odela. Neka vrati svu platu koju je dobijao od Crne Gore a takodje i za sva putovanja bez ikakve koristi za državu i njene”tranje”!