Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

URA: “Sve je predstava, dok ne bude odgovarao Brajović”

Svaki drugi scenario, govori nam o nemoćnoj državi, režimu koji ju je zarobio i upravlja svakom njenom granom vlasti. Ivan Brajović i slučaj „Ramada je pravi primjer tome

Slučaj „Ramada“ i podizanje nekoliko optužnica protiv nižih “partijskih vojnika” SD-a u Građanskom pokretu URA smatraju predstavom za javnost, sve dok predsjednik parlamenta i lider SD-a, Ivan Brajović ne bude odgovarao zbog toga što je, kako se navodi, “novcem građana plaćao skupove SD-a u podgoričkom hotelu”.

Foto: URA

„Svaki drugi scenario, govori nam o nemoćnoj državi, režimu koji ju je zarobio i upravlja svakom njenom granom vlasti. Ivan Brajović i slučaj „Ramada je pravi primjer tome. Ono što je svakome građaninu iz tog slučaja jasno, našem tužilaštvu nije i ono očigledno cijeni da se visokim funkcionerima ne smije suditi. To su uostalom potvrdili i u nizu kontinuiranih afera koje su drmale Crnu Goru i režimske funkcionere iz prvih redova“, ukazuju oni.

Još poraznijim u URI smatraju i to što se praksa prijavljivanja korupcije iz ovog slučaja vrednovala kao negativan i nepoželjan čin.

„Tako je „zviždač“ Patricija Pobrić iz ovog slučaja izgubila posao a nije dobila otvorenu podršku i osnaživanje države. To je između ostalog još jedna od poraznih činjenica, jednaka tome da Ivan Brajović može biti predsjednik Skupštine najvećeg zakonodavnog doma u zemlji“, zaključuju iz Građanskog pokreta URA.

IzvorRTCG

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve