Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

URA sugeriše VDT: Ne miješajte “aferu Atlas” sa kupovinom glasova

Vrhovno državno tužilaštvo u jučerašnjem saopštenju uspjelo je da demantuje samo sebe o neselektivnosti upotrebe pravne države tako što je naglasilo da će ispitati samo aferu „Atlas“ a aferu „Koverta“ nije ni pomenulo u reagovanju, saopštili su danas iz Građanskog pokreta URA.

Kažu da je crnogorska javnost u nedoumici da li važi stav „kriznog PR-a VDT-a“ i suda koji je iznešen neformalno na društvenim mrežama a prenešen u medijima.

„Da li za VDT afera „Koverta“ uopšte i postoji ili smatraju da DPS nije spreman kao partija za tako nešto. Koliko smo shvatili od kriznog PR-a VDT-a, u toj partiji su samo najbolji ljudi koji nijesu spremni za bilo koju aferu“, navode iz URA-e.

Oni dodaju da je VDT do sada imalo prilike da pokaže koliko je zakon jednak za sve i da su to najbolje pokazali na gomilu afera vezanih za Demokratsku partiju socijalista.

„Ima li boljeg primjera od samopriznatog šefa organizovane kriminalne grupe iz redova DPS-a koji se slobodno šeta po prijestonici susjedne države“, navode oni.

Iz GP URA pozivaju VDT da se odrede prema aferi „Koverta“ ili da javnost smatra da su se po njoj već odredili u objavi njihovog „kriznog PR-a“ na društvenim mrežama.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve